U SUBOTU JAVOR : JAGODINA

0

Susret 14.kola SL Srbije Javor – Jagodina igra se u subotu od 18.00 h. U taboru Jagodine znaju da će to biti izuzetno teško gostovanje ali veruju da imaju dovoljno kvaliteta za povoljan rezultat. Na pres konferenciji govorili su šef Stručnog štaba Miljojko Gošić i prvotimac Jovan Baošić.

– Što se tiče Javora, najveće moguće poštovanje. Što se tiče našeg tima mi smo zaista u jednoj psihološkoj situaciji, to je ono što sve vreme otežava neki naš put koji sam nazvao trnovitim. Nismo uspeli u međuvremenu da preskočimo tu psihološku barijeru, da dobijemo utakmicu, jednu-dve gde su se utakmice lomile iz raznoraznih okolnosti. Sve vreme dokle budem trener Jagodine štitiću ove momke iz jednog jednostavnog razloga jer oni ponašanjem na treningu i na utakmici daju svoj maksimum i u to sam siguran što pričam. Najveću odgovornost naravno snosim ja i to nije uopšte problem dok sam ja u bilo kojoj ulozi u fudbalskom klubu Jagodina. Znači tražimo uvek najbolja rešenja za FK Jagodina a ne za neki moj status. Falilo nam je da ukomponujemo tim i da se stabilizujemo i da dobijemo par utakmica i sve bi danas bilo drugačije. Sami ste bili svedoci da su tu odlučivale nijanse a sada mogu reći i sportska sreća. Borimo se zaista časno sa svim tim nedaćama, treniramo maksimalno nosimo teret imamo svaku utakmicu mač koji nam je nad glavom, ali da ne upotrebljavam teške reči to je samo sport, ali nećemo mi do kraja razočarati ljubitelje fudbala u Jagodini barem onim što budemo davali na terenu, taj odnos na terenu će uvek biti maksimalan i u pogledu igre i u pogledu ponašanja, to isto mogu da kažem i u ime našeg Stručnog štaba. Tako da sa tim konceptom i psihologijom odlazimo u Ivanjicu, znate da smo odigrali dobre utakmice i u Subotici i na Banjici, i na Karaburmi i tako dalje, zašto ne bismo takvu utakmicu odigrali i sada u Ivanjici protiv Javora kojeg izuzteno poštujemo. Siguran sam u jednu stvar na osnovu svog iskustva, plodovi ovog rada moraju se ubrati.  Možda nećemo mi i nije to uopšte važno, ali ovo se mora vratiti na način na koji ovi momci rade svakodnevno. Rade izuzetno dobro i siguran sam da kada bude najpotrebnije da ćemo tada i osvojiti te bodove. – izjavio je šef Stručnog štaba Miljojko Gošić.

Baošić je rekao da Jagodinu očekuje teška utakmica.

– Oni su dosta dobra ekipa koja je sastavljena od dosta iskusnih igrača i podjednako su jaki u svim linijama tima. Što se tiče nas mi generalno možemo da osvojimo povoljan rezultat i tako ćemo i otići u Ivanjicu da možemo da pobedimo. – izjavio je Jovan Baošić.

 

Prethodni tekstSUBOTA NA NEDELJU – POČINJE ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA
Sledeći tekstKAKO DA OČISTITE ODVOD SLIVNIKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime