MEHOVIĆ (JAGODINA MOJ GRAD BR 7): VRATITI JAGODINU JAGODINCIMA

4

Jagodinac, Milan Mehović kandidat za odbornika na listi br. 7 Jagodina MOJ GRAD, smatra da je Jagodina poslednjih godina počela da liči na neke gradovima sa kojima nikada nije mogla da se meri, kao što je Ćuprija. On se u ime Koalicije DS-LDP-ZZS-SPO zalaže za vraćanje Jagodine Jagodincima i atmosfere u kojoj će se ponovo razvijati i negovati, karakterističan jagodinski duh.

„Poslednjih desetak godina izgubili smo autentičnost pravih Jagodinaca. Odavde je otišlo mnogo ljudi koji vrede. Tonemo, ličimo na neke gradove poput Ćuprije. U gradskoj vlasti i skupštini grada ne sede Jagodinci ili ih ima veoma malo. Zalažem se za prestanak partijskog zapošljavanja, to nas je uništilo. Jagodina danas ima preko 12.000 nezaposlenih što je strašna cifra. Više od polovine tog broja su žene“ kaže Mehović, inače sin proslavljenog jagodinskog boksera, vicešampiona Evrope Ljubiše Mehovića.

2

Kao radnik Jagodinske pivare, on je razočaran odlaskom pivare u stečaj i krivi na prvom mestu državu koja je to dozvolila.

„Država je dozvolila da pivara godinama ima loš menadžment, s druge strane grad je u nadzorni odbor postavljao svoje ljude koji su primali po 45.000 platu a ništa nisu radili. Pivara će postati idealno gradsko građevinsko zemljište, samo je pitanje kome će biti prodata zbog toga. Velike zamerke upućujem vlasti zbog selektivnog finansiranja sporta u Jagodini što takođe hoćemo da promenimo. Ulaže se u fudbal, a na utakmici ne može da se sakupi više od 200 gledalaca“.

Mehović je pomenuo da ova koalicija želi da sredi probleme u gradu poput parkiranja, ali da želi da pomogne i poljoprivredi.

3

„Mi smo jedan od retkih gradova koji nije iskoristio strane fondove za poljoprivredu. Čak i famozne krave koje su stigle niko ne zna šta je s njima danas i gde su. Ovo što se radi je šminka u predizbornj kampanji. Posle 35 godina radi se park oko B zgrada. To što se on nije radio 35 godina, govori koliko je pravi centar Jagodine zapostavljen“.

Jagodina MOJ GRAD koja se na listiću za lokalne izbore nalazi pod brojem 7, zalaže se i za žensko preduzetništvo, smanjenje cena grejanja i vode.

„Mislim da građani plaćaju vodu koju koristi akva park i vodopad. Domaćinstva plaćaju ogromne račune i to prvo treba promeniti“ rekao je Mehović.

BROJ 7 „Jagodina MOJ GRAD“ čini koalicija DS-LDP-ZZS-SPO.

 

Prethodni tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: I16
Sledeći tekstPAVIĆEVIĆ: POZIVAM JAGODINCE DA ZAOKRUŽE BR 7 – LISTU „JAGODINA MOJ GRAD“

4 KOMENTARA

  1. Hahahaha. 35 godina je centar grada zapostavljen…Kaže mrtav ‘ladan kandidat liste koja je bila na vlasti ili učestvovala u vlasti 16 godina od tih 35.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime