PAVIĆEVIĆ: POZIVAM JAGODINCE DA ZAOKRUŽE BR 7 – LISTU „JAGODINA MOJ GRAD“

0

U foajeu Kulturnog centra, građanima Jagodine i u prisustvu narodnog poslanika Vladimira Pavićevića, predstavljen je kandidat za narodnog poslanika, advokat Dragan Alempijević, koje je i kandidat za odbornika na lokalnim izborima i prvi na listi br. 7 „Jagodina MOJ GRAD“. Kao čovek sa velikim iskustvom i neko ko je već vodio grad (tada opštinu) Jagodinu kao njen predsednik, ovom prilikom je izjavio da je vreme za promene, kako na lokalu, tako i u celoj Srbiji. Na tribni je govorio poslanik Vladimir Pavićević u ime Nove stranke koja na republičkim izborima izlazi sa Demokratskom strankom na listi br 2, a u Jagodini ovu stranku formira Katarina Jokić.

5

„Vlast koju imamo u Srbiji ni posle četiri godine nije spremna za vršenje vlasti. Stalno izmeštaju u neki futur. A mi kažemo, ne možemo mi da čekamo. Moramo da delamo da sada rešavamo probleme. Pozivam sve ljude da izađu na republičke izbore da zaokruže listu broj dva i omoguće i meni da uđem u narodnu skupštinu, a obećavam da ću služiti građanima, istini i pravdi. Jagodince pozivam da zaokruže br 7 na lokalnim izborima“ rekao je Pavićević.

pavicevic133

Ranije u toku dana postavljen je štand ispred Kulturnog centra gde su narodni poslanici Zoran Živković i Dragan Pavićević, kao i prisutni kandidati za narodne poslanike i odbornike delili letke i predizborni materijal i razgovarali sa građanima Jagodine.

Prethodni tekstMEHOVIĆ (JAGODINA MOJ GRAD BR 7): VRATITI JAGODINU JAGODINCIMA
Sledeći tekstNOVI TRENER JAGODINE – ALEKSANDAR JANJIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime