U SISEVCU KOD PARAĆINA GRADI SE HOTEL SA PET ZVEZDICA OD 7.000 KVADRATA

1

Sisevac je na turističkoj mapi Srbije odavno poznat. Ovaj biser paraćinske opštine idealan je za sva životna doba. Sisevac terme su kompleks bazena sa termalnom vodom, smeštajni kapaciteti, restoran, prirodno okruženje za decu, veštačko jezero, izletište, reka Crnica, ribnjaci…

U toku je izgradnja fantastičnog hotela Biogor u okviru kompleksa Sisevac terme i danas smo imali priliku da razgovaramo sa direktorkom ovog kompleksa, Oliverom Ilić.

 

„Vodimo računa o svakoj sitnici. Prema našim planovima, hotel bi trebalo da bude otvoren sledeće godine pre početka turističke sezone. Projekat je kompleksan. Imaćemo 50 soba. Neki od apartmana imaće đakuzi sa pogledom na jezero i predivnu prirodu Sisevca. U hotelu će biti kompletan spa i velnes centar sa svim pratećim sadržajima. Hotel će imati kongresne sale opremljene i uređene po najvišim svetskim standardima, inače sa pet zvezdica“ kaže Olivera Ilić.

Da je turizam važan segment razvoja poslovanja ove marljive i domaćinske porodice, shvatili smo vrlo brzo s obzirom na ljubaznost i predusretljivost s kojima smo dočekane. Sisevac je dragulj Paraćina i Pomoravlja. Kada hotel od 7.000 kvadrata bude završen, kompleks Sisevac terme moći će da stane rame uz rame sa bilo kojim sličnim turističkim sadržajem u razvijenim zemljama Evrope.

„U kompleksu Sisevac terme sada postoje bazeni sa termalnom vodom, smeštaj – dvokrevetni, trokrevetni apartmani, jezero za sportski ribolov, izletište. U našem vlasništvu su ribnjaci sa pastrmkom, a jezero poribljavamo šaranom“.

Ako niste već obišli Sisevac, učinite to što pre. Jedina zamerka je malo lošiji put pet kilometra pre Sisevca i ovim putem apelujemo na Preduzeće za puteve Kragujevac da pomogne da se ovaj problem reši.

Prethodni tekstU JAGODINI REGISTROVANA JEDNA OSOBA POZITIVNA NA KORONA VIRUS
Sledeći tekstVRTIĆ „PIVARAC“ TREBALO BI DA BUDE ZAVRŠEN DO KRAJA GODINE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime