U OZON ESTETIK CENTRU – KRIOLIPOLIZA ZA SKIDANJE MASNIH NASLAGA

0
Svetski hit u estetskim tretmanima remodeliranja figure. Kriolipoliza je inovativna neinvazivna procedura nehirurškog uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga sa problematičnih regija tela. Zasnovana je na postupku intenzivnog hlađenja masnog tkiva nazvanom Kriolipoliza (Cryolipolysis).
krio 2„Ova napredna tehnologija omogućava ciljano hlađenje masnih ćelija bez ikakvih posledica po kožu ili druga okolna tkiva, a zatim i njihovo eliminisanje putem prirodnih metaboličkih procesa u organizmu, što dovodi do efikasne redukcije masnih naslaga na tretiranim regijama. Ovaj postupak posebno je dobar u tretmanu lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, unutrašnjim stranama butina, nadlakticama. Uspešno se koristi i kod žena i kid muškaraca“ kaže vlasnica „OZON esthetik centra“ Marija Mitrović.
Tokom procedure masne naslage tretirane zone bivaju najpre, specijalnom neinvazivnom sondom, putem vakuuma uvučene u nju i odvojene od okolnog tkiva. Istovremeno se delovanjem sonde vrši precizno kontrolisano spuštanje temperature i hlađenje tih naslaga.krio 1
Snižavanjem temperature se ustvari izvlači toplota iz masnih ćelija, što dovodi do kristalizacije masnoće u njima. Prirodna reakcija tela na to je da se masne ćelije razlažu i reapsorbuju tokom vremena prirodnim metabiličkim procesima u organizmu.
Serija 1-2x mesečno u periodu od tri meseca.
„Neinvazivna je i bezbolna, ne zahteva nikakvo vreme oporavka i možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima odmah nakon tretmana. Potreban je mali broj tretmana. Daje jedan od najboljih odnosa uloženo/dobijeno zbog odličnih rezultata ostvarenih iz manjeg broja tretmana“ dodaje Marija Mitrović.
OZON esthetic centar nalazi se u ulici Čočetovoj u Jagodini, br 069 4708133.
Prethodni tekst„JELA JAGODINA“ RASPISUJE KONKURS ZA MONTERE NAMEŠTAJA
Sledeći tekstU JAGODINI OTVOREN „PSIHOSENSUM“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime