U OKVIRU REKONSTRUKCIJE SKVERA – PAMETNE KLUPE SA UTIČNICAMA

1

„Skver će zadržati svoj izgled jer je ovaj deo zaštićeno kulturno dobro, ali planiramo da uvedemo novine u vidu modernijih tvz. pametnih klupa na kojima će biti utičnice za punjenje mobilnih telefona i slične digitalne novotarije. Gazišta će biti od granita a radićemo i novo osvetljenje“ kaže Boba Tomić, direktor Direkcije za izgradnju Jagodine. 

Rekonstrukcija i izgradnja Skvera omladine, u centru Jagodine, od glavne ulice do Železničke stanice, uvrštena je u kapitalne projekte grada, za ovu i iduću godinu, u što će biti investirano 80 miliona dinara – ove godine 30, a iduće 50 miliona dinara iz budžeta.

„Skver je centralno mesto grada i projektom će biti obuhvaćeno njegovo sređivanje u prvoj fazi. Druga faza podrazumeva rekonstrukciju ulice Boška Ðuričića do železničke stanice a treća faza obuhvata sređivanje dela oko Gimnazije“.

foto mapio.net


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstJAGODINA DOBIJA JOŠ TRI KRUŽNA TOKA
Sledeći tekstSAOPŠTENJE INFORMATIVNE SLUŽBE SG JAGODINA – MARINIKA TEPIĆ LAŽE

1 KOMENTAR

  1. Šta se podrazumeva pod rekonstrukcijom Boška Đuričića, nema virtuelnih slika, pa se plašim da ne bude otvorena za saobraćaj kao što se trenutno povremeno koristi od gimnazije do železničke

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime