U okolini Šapca evakuisano 26 osoba među kojima su i deca

0

Policija Sektora za vanredne situacije, zbog poplava izazvanih obilnim padavinama, evakuisala je 24 osobe u mestu Gornja Vranjska kod Šapca, od kojih je devetoro dece, kao i dve osobe u Šabačkoj Kamenici, a povređenih osoba nije bilo, saopštio je MUP.

„Znam da nadležne nije briga, ali evo, malo fotki iz centra Gornje Vranjske, Šabac. Majku i mene su izvukli čamcem (OPET), zahvaljujući ekipi RTS-a. Nisu nas videli pre, šta li? Opet kod dobrih komšija. Opet bez krova nad glavom,kreveta, svega“ napisala je na fejsbuku žena iz Šapca.

Zbog posledica obilnih padavina, proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji opštine Vladimirci, a i dalje je na snazi vanredna situacija na delu teritorija Užica, Požege, Beočina, Vrnjačke Banje i Boljevca.

Tokom noći obilne padavine najviše su pogodile Mačvanski okrug – Loznica, Šabac, Krupanj i Koceljeva, a vodostaj Krupinske, Gračaničke, Uzovničke reke, kao i reka Rasnica i Ljuboviđa, trenutno je u stagnaciji, piše u saopštenju MUP-a.

Foto naslovna MUP

Foto u tekstu Privatna arhiva

Prethodni tekstNa sastanku sa policijom, deo opozicije tražio da se otklone problemi koji su se dešavali na prethodnim skupovima
Sledeći tekstDekubitis dušeci i ortopedska pomagala – Glavna pomoć pri dugom bolovanju 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime