U JAGODINI OTVOREN „ROYAL SM“ SALON

0

U Jagodini je večeras otvoren salon „Royal SM“ koji se nalazi u Teslinoj ulici preko puta OŠ „17.oktobar“. Estetske zahvate radiće dr Elena Kantar, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Broj telefona 035 8200 367

3
„Naš salon ROYAL SM pružaće uslugu visoko profesionalnih kozmetičkih tretmana lica i tela preparatima i aparatima renomiranih proizvodjača, manikira, pedikira OPI preparatima, kolarijuma, FISH SPA, kao i medicinske i relax masaže lica i tela. Moderno opremljen i harmoničan ambijent ROYAL SM biće mesto ne samo vašeg ulepšavanja, već odmora i opuštanja“ kaže vlasnica salona Mira Milojević. Od 28.11.2016. do 03.12.2016. očekuje Vas 15% niža cena na sve tretmane lica i tela.

5

Dr Elena Kantar će raditi estetske procedure na zakazivanje.

4

„Radićemo korekcije bora, povećanje i korekcije usana, prekomernog znojenja, kao i sve što se budemo dogovorili sa pacijentima. Radimo 3D mezoniti, lifting lica i još mnogo toga. Najčešće ću u Jagodini biti nedeljom, kada nemam intervencije u Beogradu. U odnosu na okolne zemlje mi smo ispred, kada je u pitanju antiejdžing medicina. Mnogi mogu da nam zavide“ kaže dr Kantar.

6

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime