U AKADEMIJI OXFORD JE U TOKU PRIJAVA ZA KURSEVE STRANIH JEZIKA

0

Iskoristite sjajnu priliku da u prijatnoj atmosferi, učionicama opremljenim najnovijom tehnologijom i uz pomoć naših profesora, savladate neki od naših mnogobrojnih kurseva.

U školi stranih jezika „Akademija Oxford“ u toku je prijava i upis novih polaznika na kurseve stranih jezika, koji se organizuju u formi individualne i  grupne nastave, kako za odrasle tako i za decu.

Upis za dečije kurseve engleskog I nemačkog jezika je već počeo, a nastava počinje sredinom septembra. Grupna nastava namenjena deci  traje 10 meseci, sa pauzama koje uglavnom prate školske raspuste. Nastava se organizuje dva puta nedeljno u trajanju od 45min.

Organizujemo I grupnu nastavu engleskog I nemačkog jezika za odrasle. Kurs traje 3 meseca I obuhvata 25 dvočasa. Termini su dva puta nedeljno po 90 min. Nakon odlsušanih svih časova polaznici stiču pravo da polažu za sertifikat Akademije Oxford.

Upis zainteresovanih kandidata je u toku. Neophodno je da svi koji imaju interesovanje, kontaktiraju školu kako bi izvršili prijavu I dobili sve neophodne informacije o načinu realizacije nastave.

Svi zainteresovani kandidati prijavu mogu izvršiti ili na mejl adresu:  [email protected] ili na jedan od brojeva telefona 035 885 29 58, 069 30 10 584 i 069 4 5555 84. Takođe je otvorena mogućnost i da prijavljivanje izvrše direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Trepčaninova 1.

Možete posetiti I naš sajt kako biste se upoznali sa uslugama koje pružamo. https://www.akademijaoxford.com/

Vrata škole su uvek otvorena za sve polaznike.

 

 

Prethodni tekstTokom leta u Jagodini otrovano desetine napuštenih i vlasničkih pasa i mačaka, počinioci još nekažnjeni
Sledeći tekstHapšenje zbog 110 kg marihuane

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime