Tuča među niškim naprednjacima, reagovala policija

0

Sinoć je u tuči u stranačkim prostorijama SNS u Nišu član ove stranke Marko Simov zadobio lakše telesne povrede, prenosi N1. On se kako kaže, sukobio sa bivšim poslanikom, sada odbornikom naprednjaka Milošem Banđurom i tvrdi da ga je vređao na nacionalnoj osnovi. Banđur nije odgovorio, a da li će i ko nakon tuče u stranci završiti na sudu čeka se odluka tužilaštva.

Od niških SNS funkcionera jedini je komentar za medije pristao da da predsednik skupštine grada Boban Džunić. 

„Osuđujem svaki vid nasilja. Što se tiče Vašeg konkretnog pitanja, mislim da je svako od nas odgovoran za svoje ponašanje“, poručuje on.

Pitanje je bilo kakve će biti posledice po učesnike, a kada je reč o uzrocima, Simov kaže da postoje sukobi u niškom SNS-u.

„U Nišu ima nekoliko struja, koordinator nema autoritet, svaka struja napada jedna drugu“, tvrdi Simov.

„Ovo je jedan u nizu sukoba u vrhu SNS-a u Nišu. Biili smo svedoci fizičkog obračuna u porti crkve obližnjeg sela, Donjeg Matejevca, imali smo patrole i fizička obezbeđenja koja razdvajaju i uteruju red u ulici Petra Seratlića kod Kliničkog centra i evo sada primitivna tuča gde je intervenisala policija. Otuđili ste se od naroda, utrkujete se za funkcije – kaže odbornik koalicije „Niš, moj grad“ Branislav Jovanović za Južne vesti.

 

 

Foto ilustracija MUP

Prethodni tekstMia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon
Sledeći tekstPredsednik Opštine Paraćin teže povređen u saobraćajnoj nesreći

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime