Tuča između Naprednjaka i Zavetnika u Skupštini Opštine Aranđelovac (VIDEO)

0

Nemanja Zečević i Ognjen Zečević, sinovi narodnog poslanika Zorana Zečevića iz redova Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, preneli su mediji, a o tome je izvestila i RTV Šumadija.

Na snimku se vidi koškanje, pritrčavanje i kako Nemanja Zečević, odbornik u lokalnoj skupštini, pritrčava i sa leđa šutira u leđa, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Mikicu Vasića koji je potom pao.

Stranka Zavetnici u Aranđelovcu se nakon incidenta oglasila saopštenjem objavljenim na društvenim mrežama.

– Današnja 8. redovna sednica Skupštine opštine Aranđelovac je prekinuta zbog skandaloznih govora predsednika opštine Bojana Radović, narodnih poslanika SNS-a Milosava Milojević i Jelene Milivojević, odnosno zbog odbornika SNS-a Mikice Vasić koji je napravio incident a koji je dalje izazvao fizičku reakciju svih odbornika Skupštine“, tvrde Zavetnici u saopštenju.

Kao opštinski odbor Srpske stranke Zavetnici i odbornici Skupštine smatramo da ovakvo ponašanje predsednika opštine, narodnih poslanika i odbornika Srpske napredne stranke govori u prilog tome koliko ne poštuju građane koji su ih glasali kao ni instituciju Skupštine opštine. Najoštrije osuđujemo izlive mržnje, manipulacije i lažnih optužbi pomenutih članova Srpske napredne stranke – dodaje se i zaključuje da „ovakve nastupe i izazivanje fizičkih sukoba mogu imati samo oni koji se plaše da će za sve lopovluke i laži odgovarati, kako pred narodom tako i pred nadležnim organima“.

Prethodni tekstUspeh školica „Malac genijalac“ iz Jagodine i Paraćina na takmičenju u Jagodini – Ponosni na decu koja menjaju svet!
Sledeći tekstU Galeriji Muzeja naivne i marginalne umetnosti u Jagodini izložba “Partizanka i Fragonar. Kolekcija slika Jovanke Broz”

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime