TRENUTAK ISTINE

0

Fudbalska reprezentacije Srbije večeras dočekuje fudbalere Albanije. Na Partizanovom stadionu od 20:45 imaćemo priliku da vidimo mogu li izabranici Dika Advokata da prikažu bolju partiju od one prikazane pre dva dana u Jermeniji. Zbog lošeg starta u kvalifikacijama i nerešenog rezultata protiv Jermenaca, naši fudbaleri su doživeli osudu javnosti, zbog čega mnogi od igrača nisu bili srećni, neki su čak i zamerili ovdašnjim navijačima „Orlova“ zbog niskog praga tolerancije, a i samom selektoru nije bila najjasnija atmosfera koja vlada ovih dana u fudbalskoj Srbiji, istakavši da je tek odigrana jedna utakmica i da smo dobro prošli obzirom kakva je bila situacija na terenu.
Mnogi stručnjaci kažu da je tek početak kvalifikacija, te da ima još dosta da se igra, ali isto tako upozoravaju da svaki rezultat, sem pobede protiv Albanaca, dodatno komplikuje naše mesto u grupi i dovodi u pitanje odlazak u Francusku na EP 2016. godine. Sve to dodatno povećava pritisak na domaće igrače, kojima neće biti nimalo lako protiv reprezantacije Albanije koja je do sada sakupila četiri boda iz dve utakmice uz pobedu nad Portugalom u Lisabonu. Da Albanija ima dobru reprezentaciju videlo se i u susretu sa Dancima sa kojima su odigrali nerešeno rezultatom 1:1. Uprkos svemu, naravno da naša reprezentacija ima kvalitet da se nosi i sa daleko jačim reprezentacijama od reprezentacije Albanije. Imamo dosta igrača koji igraju u jakim evropskim fudbalskim ligama i tamo su nezamenjivi u startnim postavama. Nećemo da nabrajamo imena jer to u ovom trenutku i nije toliko bitno, koliko je važno večeras istrčati na teren i dati sve od sebe, a onda, nadamo se neće izostati ni povoljan rezultat.
Istini za volju, naši fudbaleri su ovih dana mogli da osete vetar u prsa u našoj javnosti, umesto onog koji duva u drugom pravcu, a samo sa tim vetrom možemo da osetimo i povoljan rezultatski „miris“.
Zbog toga budimo večeras vetar u leđa našim momcima. Stadion Partizana 20:45. Svi kao jedan!
Tekst: Nenad Đukić

Prethodni tekstVODA NESTALA U OSAM, USKORO DOLAZI
Sledeći tekstDSS U JAGODINI PODRŽAO KOŠTUNICU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime