Treći ROCK FEST u Paraćinu

0

Prethodnog vikenda u Paraćinu, odnosno 15. i 16. marta, održan je još jedan, treći po redu Rock Fest. Organizatori su bili Savet za mlade, Opština Paraćin i Dom omladine.

U organzaciji Saveta za mlade, Opštine Paraćin i Doma omladina, 15. i 16. marta u Paraćinu realizovan je treći po redu Rock Fest. Ovog puta Rock Fest je trajao dve večeri. Utiske sa prve večeri preneo nam je Boris Lukić, direktor Doma omladine:

„Prvo veče je bilo super, proteklo je fenomenlano. Poseta je bila očekivano velika, svi koji su posetili manifestaciju bili su prezadovoljni. Promenili smo ove godine lokaciju održavanja Rock Festa, ovo je treći Rock Fest u Paraćinu, i svake godine je sve bolja manifestacija“.

Prve večeri su nastupili poznati cover bendovi: paraćinski „Pinzgauer“, zaječarski bend „MADICINE“ i bend „New Deal“ iz Bora.

Nemanja Jovanović, predstavnik Saveta za mlade dodao je:

„Posle fenomenalne prve večeri, za atmosferu druge večeri zaduženi su „Denis Napast“, beogradski bend „Iskaz“ i Tanja Jovičević. Broj gostiju koji su posetili Festival je pokazao da iz godine u godinu napredujemo, da je ovo jedan uspešan Festival.“

Ulaz je kao i prethodna dva puta, za Rock fest u Paraćinu bio besplatan.

 

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstŠesti Sajam Meda i pčelarstva
Sledeći tekstTajland ne priznaje srpske vozačke dozvole

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime