Treća izložba tjuniranih automobila u Paraćinu  

0

   Treća izložba tjuniranih automobila u Paraćinu okupila je više od 400 tjuniranih automobila iz raznih gradova Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Mađarske.

    U organizaciji paraćinskog Auto kluba „Fast Crew Gentlemans“ na prostoru nekadašnje kasarne „7. Juli“ održana je još jedna izložba tjuniranih automobila. Posetioci su mogli da vide više od 400 tjuniranih automobila iz raznih gradova Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Mađarske, rekao je Bojan Marković predsednik paraćinskog Auto kluba „Fast Crew Gentlemans“ i dodao:

„Za razliku od prošle godine sada je broj učesnika dupliran. Ovom manifestacijom otvaramo sezonu izložbi, skupova i takmičenja tjuniranih automobila u Srbiji. Kao organizator prezadovoljan sam brojem učesnika. Skup je otvorio Nikola Stojadinović, član našeg paraćinskog Auto kluba koji je imao svoju tačku i ljudima pokazao šta je drift. Organizovali smo i neke nagradne igre za posetioce. Inače, tjunirani automobili su nesvakidašnji automobili, kojima je promenjena spoljašnost i unutrašnjost, a i motori. Ovaj skup je i takmičarskog karaktera, imamo profesionalne sudije koje ocenjuju automobile, a to su: Jelena Jelić, Miloš Arsić i Marko Stević.“

Inače, ovo je treća godina kako Auto klub „Fast Crew Gentlemans“ organizuje Skup tjuniranih automobila u Paraćinu.

 

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstPALMA PREDVODI DELEGACIJU U POSETI EGIPTU
Sledeći tekstČetvrti dan štrajka glađu otpuštenih staklaraca

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime