TOPLANA – GREJANJA IMA, KVALITET SLABIJI

2

Centar Jagodine je sudeći prema izjavama Jagodinaca koji žive u ovom delu grada, poslednjih dana bar što se tiče grejanja, hladniji. Radijatori su kažu građani mlaki i stanovi se dogrevaju električnim uljanim radijatorima i klimama. Iz Toplane stižu uveravanja da će kvalitet grejanja biti bolji.

„Centar grada ima hladne radijatore, ili mlake. Živim u zgradi kod skvera i već par dana grejanje je mlako, na ovako niskim temperaturama nema šanse da se stan zagreje. Plaćamo velike račune, koji i kada je grejanje slabo nisu sniženi. Nosim se mišlju da odjavim grejanje jer prosto ovo nije rešenje. Ne znam šta nas čeka kada temperature budu još niže“ kaže Svetalana Marić.

Prema rečima direktorke Toplane, Nadežde Marković Purić grejanja ima, ali je kvalitet slabiji.

„Kvalitet je slabiji jer jedan kotao ne radi od juče u 17 sati. Drugi kotao radi kako treba. Očekujemo da i problem sa kotlom koji je ne radi bude rešen u najskorije vreme“ kaže ona.

U proteklom periodu na lični zahtev sa toplovodne mreže isključeno je 545 korisnika na površini od 27.910 kvadrata.

2 KOMENTARA

  1. Umesto da se resavaju problemi na vreme banci se po Becu i Paraliji o trosku kazu sponzora. Procenite sami ko ovde ne radi dvoj posao. Zasto je toplana u jadnom stanju. Sta je nas „Voljeni“ preduzeo nakon dolaska izbtople Paralije i lepog Beca. Tugaaaa.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime