Top predlozi: Savršeni pokloni za rođendan 

0

Uskoro se vašoj voljenoj osobi, prijatelju ili članu vaše porodice bliži rođendan a vi još uvek ne znate koji poklon biste odabrali? Nema potrebe za brigom, tu je sajt Poklondžija na kome možete odabrati savršene poklone za vaše voljene. Ovaj gift šop, sa sedištem u Beogradu, omogućava vam da poručite razne vrste poklona za porodicu i prijtelje, bez obzira na kom mestu se nalazite. Omogućavaju različite vrste plaćanja, pa tako kod njih možete poručivati poklone čak i iz inostranstva. Oni nisu obični gift šop, već prodavnica u kojoj možete naći samo najkvalitetnije artikle i kupiti poklon za svaku priliku. Budite sigurni da će osoba kojoj kupujete poklon biti i više nego oduševljena njihovim proizvodima. Jako brzo odgovaraju na vaša pitanja i voljni su za saradnju, drugim rečima, ako se odlučite da poklon naručujete uz pomoć njihovih zaposlenih možete reći da ste za sebe našli savršenog saveznika za kupovinu. A u daljem tekstu izdvojićemo vam samo neke predloge za poklon, sa njihovog sajta.

101 ruža- luksuzni poklon koji oduzima dah

Definitivno nema boljeg načina nego da oduševite voljenu osobu tako što ćete joj poslati 101 ružu. Pored toga što bi ovo mogao biti savršeni poklon za sve ljubitelje cveća, može se slobodno reći da 101 ruža ima svoju simboliku. A svakako možemo reći da bi 101 ruža u kombinaciji sa nekom od torti bile i više nego perfektan poklon za rođendan, upečatljiv i savršen. Veoma je lako biti kreativan sa ovim vidom poklona, budući da se detalji mogu kombinovati do beskraja. Pakovanje i izgled su jako bitni kada je u pitanju 101 ruža, a na sajtu Poklondžije možete naći ruže upakovane u prelepe, ručno rađene i kvalitetne drvene kutije, u kojima ruže izgledaju i više nego magično. Cene ovakvih poklona obično se kreću od 18000 pa naviše, a sve aranžmane i njihove cene možete pogledati na linku 101 ruža.

Čokolada- savršen izbor za sladokusce

Čokolada je svakako omiljena poslastica kojoj se raduju sladokusci. Bilo da li je čokolada samo deo vašeg poklona, ili ipak birate da pokonite čokoladnu kolekciju ili čokoladni gift box na sajtu Pokolondžija možete naći sve što će oduševiti vaše voljene. U ponudi imaju samo one najkvalitetnije čokolade čije će izgled, a i ukus oduševiti svakoga. U ponudi možete naći prelepe čokolade svrstane u kategorije HomeMade Company, Eugen čokolada i mala čokolada sa natpisom. Sve navedene čokolade upakovane su u prelepe kutije koje će privući svakoga. Naš savet je da posetite sajt i uverite se u naše reči.

Nezaobilazni pokloni iz kategorije kuća-stil

Na sajtu možete naći i one poklone sa kojima ne možete pogrešiti. U ovu kategoriju spadaju sve one prelepe stvarčice koje obožavamo da poklanjamo našim voljenim osobama. Tu su ramovi za slike, slike za zid, šoljice za kafu, zidni satovi i ostalo. Ali moramo napomenuti da to nisu samo obični pokloni, već originalno osmišljeni artikli koji će krasiti domove godinama kasnije, i koji će biti savršena uspomena. 

Torte za 18. rođendan- uveličajte proslave

Dobro znamo koliko su 18. rođendani bitni za mlade ljude koji polako ulaze u svet odraslih. Proslave ovih rođendana su raskošne i pamte se dugi niz godina, a savršena torta koja bi dodatno uveličala ovu priliku predstavlja veliki faktor. Zbog toga torta mora biti vizuelno savršena, ukusna, personalizovana, i što je najbitnije od svega, morate sarađivati sa profesionalcima kako bi svi faktori bili ispunjeni, i kako bi vaša torta stigla na vreme. Na sajtu Poklondžija možete videti prelepe torte za 18. rođendane, ali i sve ukuse u kojima je moguće napraviti tortu. Celokupnu ponudu magičnih torti koje profesionalci izrađuju za ovakve prilike, možete pogledati na web stranici Pokolondžije do koje ćete doći klikom na link- torte za 18. rođendan. A ukoliko imate neki svoj predlog za izgled torte, koji se pri tome ne nalazi na njihovm sajtu, pošalite im sliku i za nekoliko sati dobićete detaljnu ponudu i cenu za izradu. Na teritoriji Beograda vrši se isporuka torti za punoletstvo, a takođe torte po dogovoru možete preuzeti i lično na unapred dogovorenoj lokaciji. 

Nadamo se da su vam naši predlozi olakšali da osmislite idealan poklon za rođendan vaših voljenih. A ako još uvek imate bilo kakvu nedoumicu obavezno posetite web stranicu Poklondžije i izaberite neki od originalnih poklona za rođendane, ali i sve druge prilike.

 

 

Prethodni tekstUkradenim autom pijan udario u ogradu vrtića
Sledeći tekstNajavljena isključenja struje u nekim selima

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime