TINKER LABS u Jagodini – inovativni program za decu – nauka, tehnologija, inženjerstvo, umetnost

0

Edukativni program za decu od 4 do 12 godina TINKER LABS u Jagodini vrši upis novih članova. Tinker Labs je inovativan program koji se bazira na STEAM metodi učenja. STEAM je akronim za nauku, tehnologiju, inženjerestvo, umetnost i matematiku. Slogan Tinker labs – a je „Od igre do strasti i svrhe“. Zainteresovani roditelji mogu kontaktirati Tinker labs putem mejla [email protected]  ili na telefon 0638855234.

„Tinker Labs je inovativan program koji se bazira na STEAM metodi učenja. STEAM je akronim za nauku, tehnologiju, inženjerestvo, umetnost i matematiku. Pored ove osnove, tu je još mnoštvo nauka koje se provlače kroz radionice. Na ovim časovima deca uče kroz igru i usvajaju praktično znanje. S obzirom na to da je školski sistem koncipiran drugačije i bazira se na teorijama, definicijama i ocenama, vreme je da pokažemo deci da učenje može biti zabavno. Radionice su osmišljene tako da se svaki pojam koji deca usvoje njima pokaže na praktičnom primeru, a onda i svojim ručicama prave isto. Svako dete će napraviti svoj strujni krug, vulkan, hvatača snova, dugu… Baviće se čak i aerodinamikom, astronomijom, forenzikom. Svako dete imaće svoj mantilić i zaštitne naočare, kao pravi mali naučnik“. 

Časovi se održavaju jednom nedeljno u trajanju do sat vremena. Cilj da se ovom nastavom deca ne opterećuju, već da im boravak u ovoj maloj laboratoriji bude pravo uživanje i zabava, a da pritom nauče mnogo novih stvari. U toku školske godine se odradi preko 120 ekseprimenata. Zapravo se ovakav metod učenja uveliko koristi u razvijenijim i bogatijim zapadnim zemljama“ kaže Nevena Miljković.

Zainteresovani roditelji mogu kontaktirati Tinker labs putem mejla [email protected]  ili na telefon – 0638855234.

Instagram profil – tinkerlabs_jagodina
FB stranica – TinkerLabs Jagodina
Prethodni tekstPrijava za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara počinje u nedelju
Sledeći tekstPojačana kontrola saobraćaja, i dalje se vozi pod dejstvom alkohola i opijata

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime