TAŠTA UHAPŠENOG NASILNIKA – TUKAO JE DECU U PODRUMU

0

Paraćinska policija uhapsila je S. P. (36) iz Mirilovca zbog sumnje da je u porodičnoj kući napao suprugu i dvojicu sinova, a zatim pobegao sa trogodišnjom ćerkom, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

mirilovac-1

 

„Dečaci su došli kod mene, vidno uznemireni, Videla sam da nešto nije u redu. Rekla sma im da sednu na krevet ali oni su to jedva uradili. Krivili su leđa i jedva su sedeli. Pitala sam šta im je, rekli su da nije ništa ali sam onda uzela da sama pogledam šta je sa decom. Imala sam šta i da vidim. Masnice, modrice, podlivi svuda po leđima i po nogama. Odmah sam pozvala taksi i otišli smo kod lekara“ priča u suzama majka supruge osumnjičenog nasilnika Ankica Berić.

Ona takođe kaže da su i suprug i ona bili protiv te veze od samog početka, ali da je „mladost ludost“ i da nisu mogli da odvoje ćerku od njega.

„Troje zlaztne dece, divne, ali ne vredi. Sa sobom je poveo trogodišnju Melaniju, Bogu hvala da je dete dobro. Ništa od toga neće da bude, imaju para pa tako će sve i da prođe. Moja ćerka kaže da će ga definitivno ostaviti, ne znam videćemo. Nadam se da će biti tako“ dodaje ona.

Suprug, deda dece nije hteo da govori, rekao je kratko da je jako nervozan i da ne može ništa da kaže.

Meštani nerado govore o ovoj porodici. Uglavnom niko sa njima ne razgovora.

„Ništa nemam dobro da kažem. Ta ženica je dobra i fina, jadnica ko zna šta je sve pretrpela, ali on je dugo bio na izdržavanju kazne zbog ubistva tetke. Rođene sestre njegovog oca. Sa dva crnca ju je ubio u Švajcarskoj. Mislimo da se radi o drogi i da je bio tada drogiran. Ne postoji razlog zašto je to uradio, eto, niko ne zna. Opak i naprasit, veoma negativan, a nemamo dobro mišljenje ni o majci njegovoj. Ni sa kim nisu u dobrim odnosima“ kaže komšinica.

Prema nezvaničnim informacijama S.P. se dva dana skrivao sa trogodišnjom ćerkicom u selu Mijatovac, posle čega ga je policija pronašla.

„Žena ima polomljen nos od udaraca. Celo selo priča da je decu tukao gole u podrumu, svi smo u šoku. Čudno je da niko ništa nije čuo niti prijavio. A ako su čuli a ćutali, to neka ide na njihovu dušu. Tako malo decu tući toliko i skidati gole, pa tući, ja to nisam čuo u svom životu“ kaže komšija koji takođe insistira da ostane anoniman iz straha od uhapšenog.

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime