TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU TEHNOLOŠKU INOVACIJU – PRIJAVITE SE

0

inovacijaTakmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji neprekidno se održava počev od 2005. godine i u ovoj godini je trinaesto po redu. Partneri koji, zajedno sa Privrednom komorom Srbije, rade na unapređenju konkuretnosti i prepoznatljivosti srpske privrede i učestvuju u organizaciji Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju su Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Tehnološko-metalurški fakultet iz Beograda, Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i Radio-televizija Srbije.
Zainteresovani timovi, sačinjeni od najmanje tri člana, mogu da se prijave na Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju i bore za titulu najbolje inovacije u Srbiji za 2017. godinu. Benefiti koje timovi mogu imati od učešća na takmičenju, u periodu od maja do decembra, su besplatna edukacija kroz 13 treninga, promocija u medijima i na sajamskim priredbama, tokom i nakon takmičenja, kao i novčane nagrade za najbolje takmičare.
Rok za prijavljivanje timova je 20. april 2017, dok je finale takmičenja zakazano za 21. decembar 2017, uz direktan prenos na programu Radio televizije Srbije. Početni nagradni fond ove godine iznosi 4.000.000 dinara.

Više informacija o načinu prijave i pravilima učestvovanja, možete pronaći na www.inovacija.org

Prethodni tekstPROTESTI SE ŠIRE SRBIJOM
Sledeći tekstNA ZELENOJ PIJACI U JAGODINI BIVŠI MUŽ PUCAO U ŽENU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime