SVI GLEDAJU U NEBO ZBOG ROBIJA!

0

Fanovi britanske zvezde Robija Vilijamsa koji dolaze iz brojnih gradova Srbije, zabrinuti su kakvo ih vreme očekuje večeras na Ušću. Robi Vilijams se očekuje na sceni oko 22 sata a do tada kako meteorolozi najavljuju, vreme će biti promenjivo. Među fanovima i brojni Jagodinci.

BILI IDOL
Jagodinke koje su se prošle godine zbog kiše vratile sa koncerta Bilija Ajdola

„Zabrinuta sam kakvo će vreme biti. Ne bih želela da mi se ponovi iskustvo od prošle godine sa koncerta Billy Idola. Koncert je odložen za sutradan, vraćale smo se kući za Jagodinu po najvećem nevremenu u teškim uslovima za vožnju i najgore od svega, sutradan nismo mogle da se vratimo zbog obaveza koje smo imale i odložile zbog prvobitno najavljenog koncerta. Sve nam je propalo. Bojimo se svi da nam se ista stvar ne ponovi sa Robijem, ali nadamo se najboljem. Krenućemo oko 16 ili 17 sati“ kaže Miona Ćirić.

Kompletan produkcijski tim doputovao je u prethodna dva dana i na Ušću je sve spremno za spektakl na kojem se očekuje između 30.000 i 35.000 ljudi, budući da je za vikend kapacitet proširen zbog velikog interesovanja.

Kapacitet regularnog Fan Pita, kao i Gold Fan Pita, prostora neposredno uz binu i pistu po kojoj tokom koncerta hoda Vilijams, jedini su ostali nepromenjenog kapaciteta. Ulaznice će biti dostupne i na dan koncerta, na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od ulice Ušće. Prilaz koncertnom prostoru posle blagajni, a bez važeće ulaznice ili akreditacije, neće biti moguć ni sa jedne strane koncertnog prostora.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren u periodu od 15 časova do 3 ujutru kad je očekivani kraj programa, a vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova. Exit Avantura Live program počinje već od 19.30, a bendu Perpetum Mobile gostovaće naša evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov i finalisti X Faktora. Novi potvrđeni, specijalni gosti Exit Avantura Live segmenta, biće i popularna svetska senzacija 2 Cellos, koji na scenu izlaze već od 20:45, a izvešće i jedan od najvećih hitova Sea Dance festivala, „Voodoo People“ od grupe The Prodigy!

Robi-Vilijams-EPA-Andreu-Dalmau

Cene ulaznica kretale su se od 3.990 do 24.ooo dinara za mesto u Gold VIP separeima.

Foto: M. Metlaš

foto privatna arhiva

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime