Sve što treba da znate o Superbet promocijama

0

Svi koji su prešli na online klađenje sigurno će vam potvrditi da ono u ovom trenutku nikada nije bilo lakše. Sve što vam je potrebno je internet veza, i možete u bilo kom trenutku da testirate vaše sportsko znanje, i da uplatite tiket. Na putu do posla ili  sa posla, u trenucima odmora i uživanja klađenje preko interneta je dovelo do ušuškavanje kladioničara i omogućavanja da se nerviraju jedino oko toga da li im je tiket “prošao” ili ne. 

A da bi to klađenje bilo još uspešnije pobrinuo se Superbet sa svojim promocijama i bonusima kojima omogućava svakom od vas da dodatno naplati svoje znanje. A znamo da su kladioničari stalno u potrazi za dobrim promocijama, ali i da znaju da cene i poštuju ono što im neka kladionica ponudi, te da joj kasnije ostaju verni. A ono što čeka svakog novog člana Superbet porodice je neverovatan Bonus dobrodošlice koji sledi odmah po registrovanju i ulogovanju na sajt. On može iznositi do 10.000,00 za sportsko klađenje ili do 40.000,00 dinara za slot igre. Visina ovog bonusa zavisi od prvog depozita. Kada je u pitanju sportsko klađenje, bonus je 50% od prvog depozita dok je kod slot igara bonus 100%. A da bi se dobio odnosno podigao bonus za sportsko klađenje potrebno je da se odigra 10 puta početan iznos primljenog bonusa dok je za slot igre potrebno da se to isto uradi 40 puta. 

A kada govorimo o slot igrama, Superbet nudi i odličan Dnevni bonus – 200 Free spinova koji se mogu iskoristiti na Pragmatic play slot igrama. Za njega je potrebno imati samo minimalne dnevne slot igre u vrednosti od 1000 dinara, i ovaj Dnevni bonus će biti vaš!

Ljubitelji sporstkog klađenja naročito vole Ekstra bonus jer im on može doneti dobru zaradu na tiketu koji su već planirali da odigraju. Kako? Dovoljno je da odigrate najmanje pet parova na tiketu, i sa svakim sledećim parom vaš potencijalni bonus će se povećavati. Na primer – ako odigrate samo tih pet početnih parova potencijalna isplata će vam se povećati za 5%. No, ako dodate još pet parova potenciljalni dobitak će vam se povećati za 25%. A ako ste se odlučili za petnaest parova jer vam se tako baš namestilo na tiketu potencijalna isplata će vam se povećati za neverovatnih 50%! 

Ono što je takođe popularno kod mnogih koji se online klade je opcija Superprednost. Ona vam omogućava da vam tiket bude dobitan i pre nego što se završi određeni meč ako se ostvari rezultat na koji se kladilo. Ovde postoje određena pravila koja moraju da se ispune, a da bismo vam sve ovo objasnili, daćemo vam konkretne primere. Što se tiče fudbala, tim na koji se kladite mora da povede sa dva gola razlike. Kada je u pitanju tenis, rezultat nekog seta mora da bude 6:0 ili 0:6, a kada je u pitanju košarka, tim na koji se kladite morao bi da povede sa 18 poena razlike. Kod rukometa je to 6 golova prednosti, a u odbojci su to dva seta prednosti. Sve u svemu – čim tim na koji ste se kladili u određenom sportu povede sa naznačenom prednošću, opklada postaje dobitna bez obzira na konačni rezultat. Ono što je bitno naglasiti je da Superprednost važi za najznačajnije mečeve i sportske događaje, a ova opcija je pored konkretnog događaja jasno i naznačena. 

Još jedna opcija koju nudimo svima vama koji se kladite u Superbetu jeste i Cashout. Ovde isto tako ne morate da brinete kako će se završiti meč na koji ste se kladili ako je trenutni rezultat dobitan za vaš tiket. Dovoljno je da zatražite opciju Cashout nakon čega ćemo vam mi ponuditi iznos za isplatu, a ako vam ona bude prihvatljiva, moći ćete odmah da se okrenete drugim utakmicama. 


Klađenje je zakonom zabranjeno maloletnim osobama. Pod maloletnim osobama se smatraju osobe mlađe od 18 godina. Sadržaj sajta vezan za sportsko klađenje nije namenjen, primeren, ni upućen osobama koje su mlađe od 18 godina. 

 

 

Prethodni tekstMarković: Za Jedinstvenu Srbiju Basta više nije član stranke i ministar, Basta formirao pokret Evropski put
Sledeći tekstTretmani suzbijanja komaraca u Jagodini 22. i 28. juna

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime