Supruga načelnika policije u Paraćinu napisala predsedniku opštine: SMRT FAŠIZMU I FAŠISTI PAUNOVIĆU

7

Supruga načelnika PU Paraćin Dragana Stojinovića, Nada Stojinović na stranici FTV Paraćin koja izveštava o događajima u ovom gradu, ostavila je komentar „SMRT FAŠIZMU I FAŠISTI PAUNOVIĆU“. Ovo ne bi bilo u današnje vreme toliko neuobičajeno da se ne radi o ženi visokog policijskog službenika, prvog čoveka Paraćina kada je u pitanju zaštita svih građana i zakona.

„Paunoviću FAŠISTO dosta više da blatiš ljude koji pošteno obavljaju svoju dužnost na svojim funkcijama. Ne znaš više kako da se braniš pa sad udara i na policiju oni su ti sad krivi. SRAMOTA JEDNA POKRIJ SE I IDI VIDIŠ DA TI JE DOŠAO KRAJ. SMRT FAŠIZMU I FAŠISTI PAUNOVIĆU“ napisala je Nada Stojinović, supruga načelnika PU Paraćin.

S obzirom da pozivanje na smrt na društvenim mrežama prvenstveno krši odredbe, u ovom slučaju, Fejsbuka, komentar je uklonjen. U izjavi za medije ona je rekla da smatra da ima prava da piše ovakve komentare.

„Na čelu fašizma stoji Paunović, najveći fašista koga sam ja ikad upoznala. Inače, Paunovića ne poznajem lično niti me interesuje. Ne želim da čujem lošu stvar o mom suprugu Draganu Stojinoviću, to je moj muž sa kojim živim 22 godine koji nema ni mrljicu. Itekako smatram primirenim da javno na društvenim mrežama pišem ovakve stvari. Ja imam pravo da kažem šta god hoću. Imam pravo koju ću stranu da podržim“ rekla je Nada Stojinović.

Predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović rekao je da pozivanje na njegovu smrt, smatra veoma ozbiljnom pretnjom.

„Takve pretnje shvatam veoma ozbiljno, jer dolaze od osobe koja je najpre deklarisani aktivista SNS u Paraćinu a zatim i osoba koja verovatno i iz svoje kuće nosi određene stavove iz kojih se mogu naslutiti svakakve namere. Poznato je da su moji politički protivnici, koji vode SNS u Paraćinu a čiji je aktivista g-đa Stojinović, bogati lokalni tajkuni koji parama hoće da kupe sve. Odbornici skupštine opštine već su izneli sumnju da su kupili policiju i tužilaštvo kako bi ostvarili svoje političke ciljeve. Ova objava pojačava tu sumnju“ rekao je u izjavi Paunović.

Nada Stojinović komentarisala je izjavu Tatjane Cincović na 67.sednici Skupštine opštine Paraćin:

„Moje pitanje danas je za UNUTRAŠNJU KONTROLU POLICIJE – da li je tačno da načelnik Policijske stanice u Paraćinu, Dragan Stojinović, zatim, poverenik Srpske napredne stranke u Paraćinu, Zdravko Mihić i nepoznato lice koje se predstavlja kao «kolega iz Niša», pozivaju na sastanak na lokacijama zaklonjenim od javnosti, paraćinske privrednike koji sarađuju sa javnim preduzećima i ustanovama, prete im uništavanjem poslovanja ukoliko ne daju lažno priznanje da su davali mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova i ne pristanu da odnesu lažni mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova na način da im se daju lažne, obeležene novčanice. Kome danas možemo više da verujemo ako ne policiji?“ rekla je Cincović.

Da li zaista postoji sprega SNS i policije u Paraćinu, utvrdiće nadležni organi ukoliko do toga dođe. Da li će odeljenje unutrašnje kontrole proveriti navode odbornice Tatjane Cincović, još uvek nije poznato. U Paraćinu mesecima traje napeta situacija, lokalna vlast u kojoj nema naprednjaka, tvrdi da trpe velike pritiske od strane najjače partije u zemlji kako bi došlo do prekonponovanja vlasti suprotno volji naroda, o čemu su izveštavali mediji i ranije.

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

7 KOMENTARA

  1. Da bi stvar bila jasnija gospodja Nada je divna zena i covek koju bilo ko kada upozna moze da kaze a njen suprug divan covek .Nije ona zelela kako navode smrt Predniku Sasi Paunovicu vec njegovovoj dugogodisnjoj politici samo da istane na vlasti makar ceo grad .Podrzavam rad SNS i Naseg Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica.

  2. Ovo je definitivno tekst gde mogu da se izjašnjavaju samo članovi SNS. Čisto sumnjam d aće i moj komentar biti objavljen. U inat njima koji misle da mogu staviti šapu svuda u svim gradovima Srbije, sve čestitke slobodnom narodu Paraćina koji izgradjuje Paraćin i opštinu bez pomoći i podrške državne vlasti i SNS.

  3. Ovo je definitivno tekst gde mogu da se izjašnjavaju samo članovi SNS. Čisto sumnjam d aće i moj komentar biti objavljen. U inat njima koji misle da mogu staviti šapu svuda u svim gradovima Srbije, sve čestitke slobodnom narodu Paraćina koji izgradjuje Paraćin i opštinu bez pomoći i podrške državne vlasti i SNS. Vraćen mi je tj. odbijen komentar. Ništa iznenadjujuće. Bar ste ga vi (svesno napisano malo slovo V) pročitali

  4. Nekoga prozvati fasistom i traziti njegovu smrt je za svaku osudu. Nije mi jasna ova gospodja. Sigurno da je ljuta i uvredjena ali smatram da nije advokat svoga muza i da je mnogo mnogo preterala. Ovo je za svaku osudu i nadam se da ce je gospodin Paunovic tuziti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime