Sukob Jelene Karleuše i Boška Obradovića na instagramu

0

Jelena Karleuša danas se putem instagrama oglasila povodom izjava lidera Dveri, Boška Obradovića koji spada u najglasnije zagovornike osuda na račun LGBT populacije i predstojećeg Europrajda u Beogradu.

„Boško Obradović je homoseksualac. Dajem mu sva prava da šeta, dajem mu pravo da to javno kaže, a da mu niko ne razbije glavu. Dajem mu pravo da šeta sa svojim partnerom i pozivam državu da mu pruži svu bezbednost. Boško imaš sva ljudska, zakonska, rođenjem stečena prava da budeš slobodan i da budeš ono što jesi-homoseksualac. ‘Izadji iz ormana’ jer ne treba više da živiš život u strahu i laži!“, poručila mu je pevačica.

A onda je Boško Obradović odgovorio:

„Jelena, kao što Vi lično nikada niste imali veze sa muzikom, tako nemate veze ni sa temom o kojoj ste se drznuli da pišete. Nije to problem što vređate jednog porodičnog čoveka koji brine o petoro dece, što vređate moju suprugu i širu porodicu, što lažete i provocirate. Razumem da je to deo Vašeg karaktera koji je rijaliti šoubiznis kojim se bavite deformisao u ovakvom nemoralnom pravcu. Kapiram i da je to deo propagande homoseksualnog lobija kome pripadate i koji ne uspeva da me ućutka“

Karleuša je i na to odgovorila:

Obradović je u javnoj sferi jedan od najglasnijih protivnika Prajda, dok Karleuša godinama podržava Prajd i zalaže se za prava LGBT osoba.

Prethodni tekstSREDSTVIMA SKUPŠTINE GRADA POPULARNIM I TRAŽENIM KNJIGAMA OBOGAĆEN FOND NARODNE BIBLIOTEKE
Sledeći tekstNove cene goriva

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime