STRAVIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU Dečak (11) poginuo, devojčici (8) se bore za život

0

Dečak V. S. (11) je poginuo, a devojčica N. S. (8) i njihov deda (61) teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći danas oko 15 sati na autoputu nedaleko od Velike Plane, saznaje “Blic”.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kod sela Markovac u smeru ka Nišu, kada su se sudarila tri automobila i kamion koji je stajao u zaustavnoj traci.

Stradali dečak bio je u automobilu “ford ka” kojim je upravljao njegov deda A. S. (61), a u istom vozilu bila je i dečakova sestra N. S. (8), pišu „Novosti“. Povređena devojčica i deda su u teškom stanju hitno prevezeni u Beograd. Svo troje su iz Velike Plane. Prema prvim informacijama, kamion je stajao u zaustavnoj traci kada je došlo do kobnog kontakta sa automobilom “ford ka” koji se kretao se iz pravca Beograda ka Nišu. „Novosti“ pišu i da je od siline udara u zadnji deo kamiona iz automobila velikoplanske registracije izleteo motor vozila. Saobraćaj na autoputu kod Velike Plane je nakon sudara bio obustavljen do 16 sati, pa su vozila upućivana na alternativni pravac kroz Veliku Planu ka Markovcu.

Prethodni tekstSaobraćajna nesreća kod Velike Plane
Sledeći tekst„AKVA VOZ“ saobraća svake subote do sredine septembra

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime