STIGAO HOROSKOP ZA OVU NEDELJU!

0

Ovan:
Posao: Zadali ste sebi brdo zadataka, pa vam se može desiti da precenite sebe. Ne fali vam energija, već samo više vremena da bi završili sve obaveze. Poslovi sa strancima i inostranstvom vam mogu popraviti prihode. Bolju saradnju ćete ostvariti sa starijim saradnicima, mladje kolege u ovom trenutku mogu da ispune samo deo vaših očekivanja.
Ljubav: Malo su vas ponele emocije i ako se trudite da budete realni u pogledu jedne osobe, koja je verovatno malo udaljena od vas, prija vam da maštate o tom odnosu. Jaku želju pojačava i osećaj da taj odnos nosi odredjene prepreke. Ako ste zauzeti, partnerski odnos ulazi u mirnu luku i prija vam podrška od partnera koji je više nego raspoložen za jedan vid novog početka.
Zdravlje: Manja prehlada.

Bik:
Posao: Koliko god da se trudite da prištedite, novac neprestalno odlazi, pre nego što je došao do novčanika. Znate i vi da trebate još koji dan ili mesec da budete strpljivi, ali vam se smučilo više da čekate i taktizirate. Poslovne prilike koje su se ukazivale krajem prethodne nedelje su izmakle za dlaku, i imate osećaj da je neko „završio“ posao mimo vas. Nervira vas stagnacija i spori tempo. Samo polako, poslovna situacija se menja u vašu korist od utorka.
LJubav: Početak komunikacije sa mlađom osobom, koju srećete preko posla ili prijatelja, a nije iz vašeg mesta rodjenja pokreće vas sa “mrtve tačke” I stimuliše vas na daleko prijatnije razgovore nego što su bili u prethodnim danima. Utorak I sreda su vaši dani, pa iskoristite ih.
Zdravlje: Prolazne glavobolje I bol u donjoj vilici.

Blizanci:
Posao: Preforsirali ste se, pa može doći do zamora i posustajanja. Koliko god se trudili da ubrzate razvoj jedne poslovne priče, osećate da nešto koči i da morate da vežbate strpljenje. Manji sukobi sa kolegama proizilaze zbog vašeg oštrog jezika, nećete moći da prećutite stvari koje vas nerviraju već neko vreme. Finansije se popravljaju.
Ljubav: Romantični momenti koje provodite sa partnerom vam daju energiju, pa zatičete sebe kako se nesvesno smeškate pri svakodnevnim obavezama. Nemojte odbijati pozive suprotnog pola, posebno ako ste usamljeni, ljubav vam se smeši. Ako ste zauzeti, partner potencira na svojim željama, pa vas to dovodi do ludila, zato što smatrate da dajete više nego druga strana. Sačekajte kraj nedelje za kvalitetan razgovor.
Zdravlje: Iscrpljenost.

Rak:
Posao: Obuzeti ste poslom više nego inače. Ispunjavaće vas entuzijazam i imaćete gomilu novih ideja, pa čak ćete želeti da pokrenete i privatni dodatni posao. Početkom nedelje možete dobiti iznenadnu finansijsku pozajmicu, koja će vam dati vetar u ledja. Završavate bitne dogovore za nove poslovne poduhvate, nemojte odbiti pomoć starije osobe koja vam se nudi i ako vam ta osoba nije preterano simpatična.
Ljubav: Emotivno ste u raskoraku sa partnerom, toliko ste u okupirani poslom, da vas je teško prepoznati. U toku nedelje nećete obraćati pažnju ni na flert koji vas uvek zabavi i opusti. Slobodne Rakove će privući osoba koja može biti vrlo uspešna i harizmatična, ali zauzeta.
Zdravlje: Lupanje srca će biti uzrokovano stresom.

Lav:
Posao: Trenutno ste stavili posao ispred zadovoljstva. Činjenica je da radite više nego drugi, ali kao da nadredjeni još uvek ne znaju da vam pokažu koliko im zapravo vredite. Novčana situacija je prilično zategnuta, pa vam to narušava i porodične odnose. Manje rasprave oko zaostalih računa i rokova koje treba ispuniti će obeležiti ovu nedelju.
Ljubav: Sredinom nedelje će vas iznenaditi poruka koju ćete dobiti. Nećete verovati šta vam se dogadja, očekuje vas preokret kakav niste ni sanjali. Ako ste slobodni, nemojte da zatežete jedan odnos zbog ponosa, ovakva prilika vam se neće ukazati dva puta. Ako ste zauzeti, pružite šansu partneru da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Manji nesporazumi će se rešiti bolje nego što ste očekivali.
Zdravlje: Prekontrolišite vid.

Devica:
Posao: Konačno i vaših pet minuta. Malo po malo, tokom nedelje, mrdate se sa STARTNE LINIJE. Obratite pažnju na strance ili firme koje se bave uvozom/izvozom, eto šanse za daleko bolju poslovnu poziciju. Novac konačno dolazi, a od srede se I medjukolegijalni odnosi stabilizuju. Vas posao I onako trenutno najmanje muči.
Ljubav: Najveći problem, zadnih mesec dana je privatni život, bilo da ste usamljeni ili da ste u nekom obliku zajedništva. Ova nedelja je loša za stabilizaciju odnosa koji su u krizi zadnjih meseci, ali ipak ima šanse za smirivanje sukoba. Iako će se pojavljivati osobe koje u startu neće delovati kao idealna opcija za vas, za vikend ćete sigurno imati pravo iznenadjenje. Uživajte!
Zdravlje: Prolazne alergije I respiratorne tegobe.

Vaga:
Posao: Otvara vam se mogućnost novog poslovnog angažmana, koji ne smete propustiti. Vratila vam se pozitivna energija i to se jednostavno oseća u vašem poslovnom okruženju. Postavljate nove ciljeve, pa možda ne bi bilo loše da razmislite o poslu koji je vezan za inostranstvo, mada vam još uvek nisu sve stvari jasne i malo sumnjate u ozbiljnost druge strane.
Ljubav: Emotivno ste puni entuzijazma, što definitivno utiče na suprotan pol. Kao da izlazite iz nekog začaranog kruga, pa je ovo trenutak kad vam se može desiti ljubav na prvi pogled. U toku nedelje se otvara mogućnost kraćeg puta, koji ne treba da propustite. Ako ste zauzeti, ispuniće vam se velika ljubavna želja, partner vam sprema iznenadjenje.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Škorpija:
Posao: Ovo nije dobar trenutak da započinjete poslove koji su vezani za inostranstvo. Cele nedelje ćete imati osećaj da vam sve kasni i da ste pod blokadom. Ne gubite živce, rešenje stiže od sledeće nedelje. Prijatelj vam nudi finasijsku pomoć koju ne treba da odbijete.
Ljubav: Zauzete Škorpije će se osećati zapostavljeno od strane partnera, pa će provocirati male svadje, kako bi skrenuli pažnju na sebe. Slobodni flertuju sa osobom koju su upoznali preko posla. Ova nedelja je period neobaveznih i strastvenih veza.
Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Strelac:
Posao: Ako ste nezaposleni u toku nedelje možete dobiti ponudu za posao koji ne treba da odbijete, tražiće se brza reakcija, zato nemojte da se dvoumite. Ako ste zaposleni ponudi će vam se bolje radno mesto ili bolji uslovi za rad, samo je potrebno da pokažete da ste zainteresovani. Bavićete se egzistencijalnim pitanjima cele nedelje i uspešno ćete rešiti jedan veliki finansijski problem.
Ljubav: Ako ste slobodni, nova ljubav vam sve više prija. Kao da ste rešili da nekom date šansu, dosta ste se dvoumili, zato što ta osoba ne odgovara vašim kriterijumima, ali nećete pogrešiti ako dopustite sebi malo uživanja. Ako ste zauzeti, partner se malo duri, ali vas kao do to ne zanima. Boravak sa prijateljima i društvo će vam mnogo prijati u ovom periodu.
Zdravlje: Manji problemi sa kičmom.

Jarac:
Posao: Očekuje vas uspešna radna nedelja. Na samom startu nedelje vam stižu dobre vesti o širenju posla, ali i boljim uslovima rada, posebno ako radite posao koji je vezan za strance. Novčana situacija neće biti najpovoljnija, a napetost zbog novca će se odraziti i na atmosferu u kući.
Ljubav: Partnerski odnos će biti poljujan, zbog finansijske situacije. Partner će biti svadjalački nastrojen, dok je vama muka od stresa i tenzije, bićete sami sebi dovoljni. Neko iz kruga prijatelja vas pogrešno savetuje, moguće je da vam plasira pogrešnu informaciju koja će vas uznemiriti. Slobodni Jarcevi primećuju udvaranje prijatelja, ali su neodlučne i neće se osećati opušteno da pokažu emociju.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija:
Posao: Posebno obratite pažnju o ulaganju vašeg kapitala, ako ste privatnik nemojte se zaletati sa većim investicijama u toku nedelje. Ova nedelja može da vam bude uspešna, ako vam je posao vezan za trgovinu ili putovanja. Nemojte svakome verovati u vezi novca i izbegavajte bilo koju vrstu pozajmice u toku ove nedelje.
Ljubav: Prolazite kroz buran emotivan period, verovatno ne možete ni da spavate noću. Ako ste slobodni u krugu prijatelja vam se pojavljuje nova ljubav, koja može da vam promeni život. Ako ste zauzeti, partner vas nervira zato što preuveličava stvari, pa dolazi do manjih sukoba, koji će se brzo rešavati. Pokušajte da izadjete zajedno sa prijateljima, fale vam zajednički momenti.
Zdravlje: Manji problemi sa disajnim putevima.

Ribe:
Posao: Koliko god se trudili da kontrolišete prilive novca I tekuće rashode, nekako ste neprestalno u minusu. Možda zato što se “zatrčite” I precenite trenutnu finansijsku situaciju, sapletete se o vanredne troškove I tako puni “optimizma” udjete u minus na računu za tren. Verovatno u ovom trenutku, mnoge bliske osobe zavise finansijski od vas, pa je trošak I osećaj “stezanja kaiša”, neminovan.
Ljubav: Željni ste ljubavi, I bez obzira da li ste usamljeni ili ne, nešto nedostaje da bi bili ispunjeni. Kad pogledate malo bolje unazad, čini vam se da ste na ljubavnom planu mogli daleko bolje da prodjete. Ukoliko ste slobodni težite nekoj dalekoj osobi.
Zdravlje: Problemi sa muskulaturom I donjim delom kičme.

Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom. Od 1993. do 1997. uredjivala je astrološku emisiju „Noć sa astrologom“ na beogradskim radio stanicama, Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom radničkom univerzitetu „Đuro Salaj“. Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi „JovanaL27″. Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

061 195 09 53

 ŽIŽA MILOŠEVSKI

zizaUkoliko želite da zakažete izradu natalne karte, uporednog horoskopa, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broj: 

064 17 27 295

Prethodni tekstKOMENTAR: TAMNI VILAJET – KOLIKO JE BIO PIJAN OLJIN SIN?
Sledeći tekstĆURANI KLJUCNULI ČUKU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime