STEFAN PAVLOVIĆ NA VMA, STANJE STABILNO

0

Fudbalski trener Stefan Pavlović (31) je stabilno i on se dobro drži, kaže prijatelj koji je u kontaktu sa njegovom porodicom. 

„Verujem da će lekari polako početi da rade na njegovom postepenom izlasku iz veštačke kome. Na VMA su urađene sve analize i njegovo stanje za sad je stabilno, ali naravno, lekari su oprezni u davanju prognoza“ kaže on.

Posle terapije i maksimalne lekarske pomoći koju su mu pružili lekari Opšte bolnice u Jagodini, kako bi mu stabilizovali životne funkcije, Pavlović je juče prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Lekari kažu da je dobro što mu je neko na licu mesta dao veštačko disanje, ali da je u Opštu bolnicu prevezen u besvesnom stanju.

– Bio je u jedinici intenzivnog lečenja pod budnim okom konzilijarnog pristupa naših lekara, odnosno svih kji su pratili njegove vitalne funkcije na monitoringu. Preduzete su sve mere da se spasi, ali njegovo stanje je još kritično. Treba da prođe neko vreme da bi bio van životne opasnosti, eliktircitet se prazni iz njegovog organizma – izjavio je juče pomoćnik direktora Opšte bolnice u Jagodini Aleksandar Ilić.

Lekari pretpostavljaju da je grom udario u njegovo telo, kroz koje se munja praznila, pa je pitanje kakve je posledice izazvala.

Prethodni tekstU Jagodini novo hapšenje pod sumnjom na promet opojnih droga
Sledeći tekstOd ponedeljka rade bioskopi i pozorišta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime