ŠTA MENE ZOVU NOVINARI? SIN IZ AUSTRALIJE POSTAVIO OGLAS!

0

Vlasnik jedne „luksuzne kuće u Paraćin“ je nedavno na sajtu za prodaju nekretnina postavio oglas koji će vam sigurno izmamiti osmeh na licu. Simpatično sročen opis podeljen je skoro četiri hiljade puta, ali kada smo dobili vlasnika umesto objašnjenja dobili smo – iznenađenje.

OGLAS:

Kuca na prodaju u paracin u strogom centru grada blizo pijac, posta, skola i sve restvo, burek preko puta ulice. velika kvalitetna dvo spratna kuca sa visoki plafoni (2.8) i velike sobe (8 sa 4) veliki podrum i veliko podkrovlje. Cela kuca je u parket patos a podrum u uvozne italianske plocice. cela kuca je kompletno profesionalski renorvirana od spolja i iz unutra, od krov do podrum u zadnje 8 meseci. Kuca je na prodaju sa sve naj novije moderne stvari u kucu (namestaj, bela technica, veliki televizori, zavese, tepici i sve restvo sto vidite u kucu samo ne gardarobe.

KUCA OD SPOLJA: ima nov crep, novi oluci,novi kvalitetni uvozni pvc prozori sa 3 stakla i roletne,spolnja vrata, nova ograda i kapija, balustre, nov trotovar sa plocice od napred i od pozadi, nova trava i drveca u bastu.KUCA UNUTRA: nai novija moderna kuhinja sa novu belu techniku, novo kupatilo sa naj noviju uvoznu tuz kabinu, izolirano podkrovlje, cela kuca profesionalski ofarbana unutra i spolja, nove uvozne italiancke polcice postavljene u ceo podrum i garazu (ne vidise u sliku jeli napravljeno posle reklame)

PODRUM: ima 3 sobe, kuhinju, garazu i soba sa naj noviju automatsku masinu za grejanje na paleti koja vrlo malo trosi, a mozete i na gas i struju ako zelite.

PRVI SPRAT: naj novija kuhinja sa spais i trapezarija za familiju, velika dnevna soba sa klimu uredaj, jos jedna velika traperizarija za gosti, velika spavaca soba, novo kupatilo, hodnik, stepenice dole za podrum i stepenice gore za drugi sprat.

DRUGI SPRAT: 2 velike spavace sobe,extra veliki dnevni borovak koj bih mogli da podelite u jos dve spavace sobe ako zelite, kupatilo sa kadu, 2 balkona, jedan napred kuce jedan odpozadi kuce, hodnik sa stepenice gore za podkrovlje.

PODKROVLJE: je celo izolirano ima veliki prostor koj bih mogli da koristite jeli da nastavite jos jedan sprat ako zelite. ima grejanje kroz celu kucu u svaku sobu,kuhinje,kupatila,i podrum. ovu kucu mora da vidite da bi se uverovali kolko velika i lepa kvalitetna kuca i stvari. odma useljiva nemora i netreba nista da se uradi za dugo godine. 260000eur. cena na podgodu sa stvari ili bez stvari, kako zelite. ako se interesujete bolje bi bilo contact na email jeli nemoze uvek da me dobijete na telefon.

Novica je isprva mislio da zovemo da kupimo kuću, ali kada smo mu objasnili da zovu novinari redakcije „24 sata“ silno se iznenadio.

– Što mene zovu novinari? Sin iz Australije je postavio oglas, ne znam vam ja o tome ništa. Treba da putujem uskoro i ja u Australiju, pa se upravo pakujem – otkrio nam je gazda.

Kaže da mu nije smetao ton oglasa na nekretnine.rs i da misli da je simpatičan, ali da na celu priču ima jednu bitnu zamerku.

– Našao sam sinu malo grešaka, ali nije rastao ovde pa je to razumljivo. A zovu ljudi, zvali su me najviše iz Nemačke i Austrije – otkriva Novica koji je, da nije znao, prodajom kuće kupio osmehe ljudi širom Srbije.

On nije želeo podrobnije da priča o ovoj temi uz objašnjenje da reklamira kuću, a ne sebe.

internet, 24 sata

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime