SRAMOTA – UKRALI KUĆICU ZA ULIČNE PSE, DVA ŠTENETA OSTALA NA SNEGU

0

U akciji „Kućica za spas“ koju smo pokrenuli pre mesec dana, obezbeđeno je oko 20 kućica za ulične pse. Zahvaljujući donaciji građana, neke kućice napravljene su od stiropora i najlona a neke su napravili sami građani i uz našu pomoć postavili ih na nekoliko lokacija u gradu. Između ostalih, kod OŠ „Rada Miljković“ postavljena je drvena kućica za dva šteneta koja su spavala na betonu. U toku prošle noći, posle nedelju dana korišćenja, ova kućica je ukradena.

„Kućica kod OŠ „Rada Miljkovic“ za dva psa koja su tamo je nestala. Juče sam prolazila i bila je uz ogradu škole, nahranila ih, ali neko je uzeo, jutros je nema, kada sam pošla na posao. Psi sede na mestu gde je bila kućica. Bas je žalosno kakav smo narod. Da uzmu kućicu i to baš sad kad je ovakvo vreme“ napisala je na stranici „Kućica za spas“ građanka Jagodine.

Pozivamo građane da ukoliko vide da neko krade kućice za ulične pse, obavezno nam to javi. Osobe će biti prijavljene policiji. Infocentrala poziva sve humane ljude u ovom gradu da pomognu da se ovakve stvari ne dešavaju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime