„SPORTISIMO“ PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN – DETE UČI ONO ŠTO ŽIVI

0

„Sportisimo“ je počeo sa radom početkom 2014 godine, i već dve godine veoma uspešno radi sa najmlađom populacijom dece u Jagodini. Profesionalnost, stručnost i odnos prema deci ovu školicu je izdvojio na sam vrh o čemu svedoči podatak da školica ima trenutno 130 aktivnih sportista tj. mališana.

SPORTISIMO 1Drugi rođendan Sportisima proslavljen je u petak (11.03.2016.) prelepom žurkom u fiskulturnoj sali OŠ „Rada Miljković“. Mnoštvo mališana, roditelja i prijatelja školice je prisustvovalo rođendanu najvoljenije školice sporta u gradu.
„Hvala roditeljima i prijateljima školice, koji nas svakodnevno podržavaju, bodre i daju dodatni motiv da budemo još bolji. Presrećni smo što vidimo punu salu srećnih i nasmejanih lica kako mališana tako i njihovih roditelja, to je najlepši i najvredniji poklon koji smo mogli da dobijemo. Sa nestrpljenjem smo čekali ovaj dan i kao uvek, priredili smo iznenađenje svojim članovima“ kaže koordinator školice, profesor fizičke kulture, Filip Marović.
Svojim prisustvom, žurku su ulepšali a decu obradovali, MINI i MIKI MAUS, koji su bili veoma raspoloženi i druželjubivi.
Na ovaj način, Sportisimo je pokazao koliko brine o svojim klincima. U narednom periodu, uslediće nove sportske avanture i iznenađenja koje sprema sportski tim Sportisima.
SPORTISIMO 2
Prethodni tekstVUČIĆ U PANASONIKU: NE PRAVIM RAZLIKU IZMEĐU GRADOVA U KOJIMA SU NA VLASTI DRUGE STRANKE
Sledeći tekstJANKOVIĆ: SRBIJA JE DOBILA STRANAČKE MEDIJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime