ŠPANCI U HILL-U, NAŠI U PETRUSU

0

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da smatra da će uvodni momenti utakmice sa Španijom biti najbitniji za njen krajnji ishod. Reprezentacija Španije smeštena je u hotelu Hill u Jagodini, a reprezentacija Srbije u paraćinskom Petrusu

spanci1
Španci kreću na trening

Ako u tih prvih desetak minuta budemo dobro počeli utakmicu, sigurno da će nam biti lakše kako utakmica bude odmicala“, rekao je Ćurčić novinarima pred početak treninga u Jagodini.

Mlada reprezentacija trenirala je danas na Gradskom stadionu u Jagodini, na kome će sutra od 17.00 biti održana baražna utakmica baraža za Evropsko prvenstvo 2015. godine.

Ćurčić je rekao i da je važno da tim ima aktivan rezultat što duže jer bi to psihološki veoma dobro uticalo na ekipu srpske fudbalske reprezentacije.

„Čekaćemo svoje trenutke da pokušamo da ugrozimo gol Španije. Iskreno se nadam da ćemo sa ovom ekipom sa kojom ćemo sutra izaći biti opasni po njihov gol. Dužnost i obaveza je da ekipa bude spremna i pruži maksimum na terenu“, rekao je Ćurčić.

Selektor je rekao i da će fizička sprema biti jako važna.

„Važno je da fižicki iznesemo utakmicu, na vrhunskom nivou, da delujemo psihološki stabilno i da taktičke zamisli koje imamo sprovedemo u delo. Ako sve to budemo uradili, sigurno da ćemo biti bliže povoljnom rezultatu“, rekao je selektor mlade reprezentacije.

On je pozvao publiku da sutra dođe u što većem broju jer je ovoj ekipi podrška jako važna. Reprezentativac Aleksandar Pešić rekao je novinarima da se nada dobrom rezultatu i prolazu dalje.

„Mislim da će presudna biti disciplina u igri. Ako odradimo ono što selektor traži od nas, mislim da neće biti problema“, ocenio je Pešić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime