SNSN PARA’IN / PAUNOVIĆU ČEMU REVANŠIZAM AKO JE PARAĆIN SLOBODAN GRAD I OAZA DEMOKRATIJE?

0

„Par sati nakon objave da je gospođa Živadinka Đorđević postala naš član ista je ekspresno smenjena sa mesta predsednice upravnog odbora Centra za socijalni rad Paraćin. Pitamo predsednika opštine i predsednika skupštine opštine čemu taj revanšizam? Zašto kažnjavate ljude zbog pripadnosti nekoj drugoj političkoj opciji?

Ovaj postupak treba da otvori oči celom Paraćinu ali i Srbiji da ovde nema demokratije i da je sve podređeno isključivo volji Saše Paunovića.
Histerija kroz koju on prolazi zbog predstojećeg poraza normalna je ali nije u redu svetiti se nekome samo zato što ne želi da bude zajedno sa njim deo Đilasove i Obradovićeve ekipe koja očigledno radi protiv interesa Srbije.

Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje ovaj čin samovolje i nemoći i još jednom ukazujemo da ono što Đilasovi mediji nazivaju „oazom demokratije“ nije ništa drugo nego obična fatamorgana.

Naše obećanje građanima je da će to biti promenjeno istog trenutka kada Paunović ode sa mesta predsednika opštine, preciznije nakon sledećih izbora“ navodi se u saopštenju OO SNS Paraćin.

Prethodni tekstKod akva parka gradi se „K kompleks“
Sledeći tekstPSG: Zašto Vučić sprečava izručenje Cvetana Vasileva?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime