SNS SUMNJA DA ĆE NEKO POSLE NJIH PREDATI LISTU, OSTALE STRANKE ODGOVARAJU: SMEŠNO!

0

Predsednik OO SNS u Despotovcu, Nikola Nikolić rekao je za Infocentralu da ni 24 sata od kako je ova stranka prikupila potpise za predaju liste kandidata za odbornike u ovoj opštini, ni jedna druga stranka nije uspela da skupi potrebne potpise i preda listu. On je izrazio sumnju da će se to uopšte dogoditi. Druge stranke poručuju da je SNS u panici.

„Pozivamo druge stranke i opoziciju da predaju liste. Hoćemo da kažemo da je SNS najpopularnija stranka u Despotovcu i da izrazimo sumnju u to da će bilo ko od drugih stranaka uspeti da preda listu u Despotovcu“ rekao je Nikolić.

Lideri drugih stranaka sa čuđenjem dočekuju ovakvu informaciju i poručuju da je zakonski rok za predaju liste do 8.aprila.

„Mi ne žurimo nigde, hoćemo br 3 kao na listi za republičke izbore. Takođe, moram da kažem da je veoma simptomatično toliko navaljivanje na ljude i listu, deluje usiljeno i prenaglašeno, kao da neko te ljude tera da potpisuju. Mi imamo svoj tempo, svoje ljude, radimo po pravilima i nikoga ne jurimo. Predaćemo sledeće nedelje“ poručuju despotovački socijalisti.

I iz koalicija SDS – DS poručuju da SNS daje dezinformacije i da je prikupljanje potpisa pri kraju.

„SNS je u panici čim daje takve izjave, a razumemo i zbog čega, oni su u panici jer narod reaguje i bolje nego što smo očekivali, revoltirani pritiskom koji vrši SNS ljudi dolaze kod nas. Listu ćemo najverovatnije predati u utorak. Bićemo drugi na listi, što se gađa sa republičkom listom i to nam je važno. Izjava Nikolića da verovatno niko osim njih neće predati je ista kao i njegova izjava da su rudari verovatno pošli na doručak kada su izvedeni da potpišu listu, tako da je ne bismo komentarisali dalje od toga. Smešno!“ poručuju u Izbornom štabu SDS – DS.

U Despotovcu se strasti ne smiruju pošto se u medijima pojavila informacija da su rudari Senjskog rudnika morali da napuste jamu kako bi potpisali listu za Srpsku naprednu stranku, što su predstavnici ove partije odlučno odbacili kao dezinformaciju.

Srpska napredna stranka u Despotovcu prikupila je prva potpise i to 3529 i predala listu.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime