JEDINSTVENA SRBIJA POČELA KAMPANJU U RAKITOVU

1

Koalicija „Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ počela je predizbornu kampanju za lokalne izbore u Jagodini u selu Rakitovu. Skupu je prisustvovalo 1100 meštana sela Rakitova. Marković je u prepunoj sali rekao da nema dileme ko će pobediti u Jagodini i pozvao sve građane Jagodine da glasaju za dela.

„Da vam saopštim jednu radosnu vest, Jagodina nije u vanrednom stanju, iako je rečeno da je vanredno stanje u celoj Srbiju, a zašto – zato što smo mi sredili korita ona korita i reke koje su poplavile u maju 2014. godine nekolkiko sela“, rekao je Marković na predizbornoj tribini Koalicije JS – SPS u selu Rakitovu kod Jagodine.

 „Nismo čekali, nismo smeli i hteli da dozvolimo, ovi radovi su nam bili važni i uradili smo ih, za nas ne važi kako ti je Bog kriv za poplavu, kao što je to izgleda sada u nekim drugim opštinama u Srbiji“, dodao je Marković.

Meštane Rakitova, sela na levoj obali Velike Morave oko pet kilometara od Jagodine, koji su napunili dvoranu Doma kulture do poslednjeg mesta, Marković je podsetio na rezultate koji su ostvareni od 2004. godine u Jagodini i građanima Rakitova obećao otvaranje zdravstvene stanice, 1.aprila i PTT u selu.

Na tribini su se predstavili budući odbornici Skupštine grada iz redova JS i SPS.

Među 31. kandidatom 13 je lekara, pet prosvetnih radnika. Svi kandidati su u radnom odnosu sa prosekom radnog staža od 20 godina.

Prethodni tekstSNS SUMNJA DA ĆE NEKO POSLE NJIH PREDATI LISTU, OSTALE STRANKE ODGOVARAJU: SMEŠNO!
Sledeći tekstDANAS OBLAČNO I KIŠOVITO

1 KOMENTAR

  1. Trinaest lekara na odbornickon listi?? Pa bravoo sad se razme zasto se u bolnici ceka ceo dan da se dodje na red, sto mira knjizica da se preda u sest ujutru, a ako nisi u prvih deset, nema veze sto ne mozes na nogama da stojis nema veze, dolazis sledeci dan. Sram vas bilo umesto da lecite narod vi svi u politiku. Doveli ste pola Koncareva i Jagodine da pravite vecinu nemate 400 mestana. Dosta ste lagali narod.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime