SNIMAK OSLOBAĐA MLADIĆA?

0

U slučaju devojke koja je početkom juna u toku noći pala sa trećeg sprata zgrade u naselju Tabane u Jagodini, kako su mediji preneli sumnjalo se da ju je gurnuo mladić kod koga je bila. Međutim, kako Infocentrala saznaje u istrazi, postoji snimak koji mladića oslobađa sumnje.

„Na snimku koji je napravljen telefonom, vidi se da devojka prilazi prozoru, ali cela situacija je u atmosferi šale. On je snima i kaže joj da prestane da se šali jer će snimak postaviti na mrežama pa će svi da vide šta radi. Međutim, ona prebacuje noge i seda na sims, posle čega on viče „šta radiš to“ baca telefon i čuje se kako trči ka njoj. Tu se snimak prekida. Na snimku je očigledno da on nije učestvovao u njenom skoku i pretpostavka je da je devojka tu odluku donela sama iz nekih svojih razloga“ kaže izvor Infocentrale.

Prilikom zdravstvenih provera, devojci nisu ustanovljeni prelomi kičme i vrata, pomerala je ruke i žalila se na bol u nozi.

– Imala je veliku sreću jer je pala na meku zemlju. Pričala je nepovezano, čas da je sama pala, čas da ju je neko gurnuo. Bila je u poseti kod prijatelja, izvesnog Joce. Zatekli smo je na zemlji ispred zgrade i bila je okružena trojicom muškaraca. Jedan se predstavio kao Joca – kažu lekari.

Sumnje da je gurnuta, podgrejao je, kako su mediji prenelo, otac devojke koji je tražio od policije da obezbeđuje devojku u bolnici jer sumnja da ju je bivši momak gurnuo i da ponovo može da je dovede u opasnost. Nesreća se dogodila 7.juna.

foto ilustracija

Prethodni tekstPILOTI STUPAJU U ŠTRAJK ŠIROM EVROPE
Sledeći tekstKOJU SREDNJU ŠKOLU U JAGODINI UPISATI?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime