ŠKOLA ZA KLOVNOVE – IZMEĐU HOĆU I NEĆU, UVEK BIRAJ RADOST I SREĆU

0

Pozorišna trupa „Ara“ iz Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada, a u organizaciji Kulturnog centra, sinoć je nastupila pred jagodinskom najmladjom publikom.

skola za klovnoveKlovnovi su stigli, kao i uvek sa puno entuzijazma i energije, koju su preneli i na decu. Naime, ovaj par Tito i Titi znaju dosta klovnovskih veština, ali ne stižu da ih pokažu zbog stalnih svadja i prekora.

Veštine koje su pokazali deci, urodila su plodom, pa su tako klovnovi često imali kontakt sa njima, a deca su pomno slušala, pratila svaki korak. Predstava je interaktivna i nosi poruku da sujeta, ljubomora ne nose ništa produktivno i da se uz malo truda i dobre ideje sve to može rešiti.

,,Večeras sam opet u Jagodini, sa svojim kolegom i prijateljem Fuadom Tabučićem. Svaki put se vrlo rado odazivamo i vraćamo, jer smo uvek puni dobrih utisaka. Publika je uvek pozitivno reagovala na nas. Zapravo, ovo je nastavak prošlogodisnje predstave, naravno, dugogodišnju saradnju i dalje nastavljamo’’ ističe jedan od glavnih aktera predstave, Snežana Knežević.

Jelena Veljković

Prethodni tekstVUČIĆ: MINISTRI MOGU NA MORE, ALI OD SEPTEMBRA
Sledeći tekstAGROSMART: DRŽAVA DALA PET MILIONA EVRA, A U „MITROSU“ JOŠ NEMA PROIZVODNJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime