SKENER POKAZAO DA JE DVOGODŠNJI DUŠAN POBEDIO BOLEST

1

Posle višemesečne borbe sa najtežim oblikom tumora kod dece, teške operacije i transplatacije koštane srži, pregled trogodišnjeg Dušana Todorovića na skeneru pokazao je da je lečenje dalo odlične rezultate.

„Na današnji dan, pre tačno 7 meseci, savetovali su nas da vodimo dete kući. Nismo se složili. Savetovali su nas da se operacija uradi ovde, jer Duki neće izdržati put u Ameriku. Nismo se složili. Doktori nisu dali ni procenat šansi da se izvučemo iz teške, najteže situacije. Nismo se složili. Knjige kažu da stadium, u kome je Duki bio, ne daje ni najmanju nadu. Duki se nije složio. Pre tačno 7 meseci, krenuli smo u ovu borbu u najvećoj tišini. Brzinom svetlosti smo dobili podršku. Neizmernu podršku. Iz dana u dan smo postajali jači. Čini mi se- najjači. A, posle tačno 7 teških meseci, želim da vas počastim jednom lepom, najlepšom vešću za ovaj, do danas sasvim nebitan datum, 26.07.2017. godine. SKENER JE POKAZAO DA NEMA VIŠE NIČEGA! U trenutku mi se učinilo da je i sam skener, digitalizovanim glasom, izgovorio: DUKI, POBEDIO SI!!! Još jedno teško poglavlje je završeno i ostaje nam da zahvalimo Bogu na ovom čudu. HVALA VAM NA SVEMU, POSEBNO NA NEVEROVATNOJ ENERGIJI KOJU NAM I DALJE PRUŽATE! Daleko od toga da je sve završeno. Nažalost, nije. Čeka nas zračenje i dalji tok lečenja će uskoro biti poznat, ali ako bi me neko pitao koji mi je najlepši dan u životu, bez razmišljanja bih odgovorio DANAŠNJI! LJUBI VAS PORODICA TODOROVIĆ NA ČELU SA DUKIJEM!!!“ napisao je Dušanov otac na svom Fejsbuk profilu.

Dušan Todorović je dvogodišnji dečak iz sela Kušiljeva kod Svilajnca, koji je bolovao od najagresivnijeg oblika malignog oboljenja – neuroblastom. Krajem decembra 2016. godine upućen je u Beograd, gde mu je rađena biopsija, kojom je bolest potvrđena i odmah je krenuo sa hemoterapijom.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime