SINIŠA KOVAČEVIĆ: KOSOVO U UNESKO GURAJU ZEMLJE U KOJE SE PREMIJER KUNE

1
Postavlja se pitanje, kakve mi to uvrede treba da doživimo? Ovo je meni, kako to sad klinci kažu – dno dna. Od ovoga gore nema.

Ne guraju Antigva i Barbuda i Sao Tome i Principe Kosovo u Unesko nego ga guraju upravo oni veliki prijatelji u koje se naš premijer kune. Upravo oni do čije on reči drži i u koje on nepokolebljivo veruje, kaže za Kurir Siniša Kovačević dramski pisac i predsednik Srpskog otadžbinskog fronta a povodom odluke Izvršnog saveta Uneska koji je u Parizu prihvatio predlog preporuke za prijem Kosova u članstvo u toj organizaciji.

Prema njegovim rečima očito se radi o jednoj dobroj taktici Albanaca sa Kosova da gde god se može, u bilo koju instituciju, bilo koje međunarodno udruženje ući preglasavanjem, oni to i odrade,  „normalno, uz veliku pomoć svojih mentora sa Zapada“.

„Postavlja se pitanje, kakve mi to uvrede treba da doživimo? Ovo je meni, kako to sad klinci kažu – dno dna. Od ovoga gore nema. Od ovoga veća uvreda ne postoji. Koliki taj dnevnik uvreda treba da bude da se kod nas postavi i pojavi samo jedna mala intelektualna i politička zapitanost – dokle će to tako biti? Šta je sledeće, Danak u krvi?“, kaže Siniša Kovačević.

P.L.

Prethodni tekstBIZARNI TREND – „GRUDI ZA PONETI“
Sledeći tekstĆUPRIČANI I SVILAJNČANI SE OTROVALI PEČURKAMA

1 KOMENTAR

  1. Ni sam više nisam svjesan šta kao pojedinac u ovoj državi koja se zove Srbija šta da radim. Ne primjećujem zdravi intelekt niti ga vidim za duže vrijeme na nebu Srbije. Aleksandar Vučić Predsjednik Vlade R. Srbije permanentno nas građane obasipa takvim lažima, ne sdamo lažima nego i pocjenjivačkim uvredama kao da smo mi mala predškolska djeca koja se pripremamo za prvi razred Osnovne škole. Njegova zadnja izjava:;;Glavu gore narode nije sve izgubljeno“. Da bi dan poslije njegovi Zapadni prijatelji obavjestili svekoliku javnost da KOSOVO kao Republiku žele da vide ou svom dvorištu. Šta bi mi to trebali da izgubimo a da nismo izgubili? Samo drevni Istok nas obasjava i daje snagu za opstanak a on hrli u truli Zapad koji nam uzima i srce i dušu. Ej, SRBIJO, JADNA LI TI MAJKA, DA LI VIDIŠ KO SA TOBOM VLADA?!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime