SINDIKAT MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA NA SASTANKU SA PALMOM

0

Predstavnici Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije na svoju inicijativu sastali su se sa predsednikom Skupštine grada Jagodina i liderom Jedinstvene Srbije, Draganom Markovićem Palmom sa kojim su razgovarali o položaju zdravstvenih radnika.

„U kabinetu predsednika gradske skupštine u Jagodini održan je sastanak sa predsednicom SMSTS Radicom Ilić. Sastanak je inicirao naš Sindikat, a povodom Dopisa poslatog 29.07.2016.svim parlamentarnim strankama u Narodnoj skupštini Republike Srbije.
Na sastanku su izneti stavovi i smernice SMSTS, kao i predlog za saradnju sa relevantnim političkim činiocima u Skupštini Srbije, u ovom slučaju Jedinstvenom Srbijom, a sve u cilju konkretnog zajedničkog delovanja pri donošenju zakona od vitalnog značaja za medicinske sestre i tehničare u Srbiji. U prijateljskom i otvorenom razgovoru zaključeno je da je saradnja moguća na više načina, gde je g-din Marković izneo svoje stavove i razmišljanja koji su umnogome prihvatljivi za naš Sindikat. Ovom prilikom bi se još jednom zahvalili g-dinu Draganu Markoviću Palmi na prepoznavanju problema i situacije u kome se danas nalaze medicinske sestre i tehničari , kao i celokupno zdravstvo u Srbiji i pogotovu na jedinstvenom, domaćinskom prijemu“ navodi se u saopštenju koji je potpisao član IO SMST Srbije, Vladimir Petrović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime