SILOVATELJ STARICE NE POKAZUJE KAJANJE

0
Živadin Živanović (19) iz Donjeg Miševića kod Jagodine, za koga se sumnja da je krajem oktobra silovao stardicu D.I. rekao je da se ne seća ničega iz kobne noći.
-Živadin se navodno ničega ne seća, a i ne pokazuje neko žaljenje ili kajanje. Ponaša se normalno i na njemu se uopšte ne može videti bilo kakva emocija a pokajanje najmanje, rekao je za Infocentralu izvor blizak istrazi.
Starica je bila na slavi Sv Luka u selu kod komšija a onda je oko 22 sata otišla kući, a Živadin je, posle slave, oko 4.30 na prevaru i na silu ušao kod nje. Odmah je počeo da prvi haos po kući i preti, nemoćnu staricu je zatim silovao držeći joj jastuk na glavi i nastavio da preti kako će joj zapaliti kuću ako nekom kaže šta se dogodilo. Nije joj tražio novac, niti je uzeo neku vrednost iz kuće, objašnjavaju meštani.
Članovi porodice Dimitrijević kažu da su u šoku zbog svega što se dogodilo i da im je mnogo žao bake D.I. koja je njihova komšinica. Oni ističu da ništa nije naslućivalo da bi nešto ovako tragično moglo da se dogodi, niti da su mogli da predpostave da je Živadin spreman tako nešto da uradi.
Meštani kažu da su Živadinovi roditelji razvedeni i da majka je otišla iz porodice, ali da njega nije povela, već je on trebalo da ode u starateljsku porodicu. Međutim, njega su pre tri ili četiri godine prihvatili na staranje majčini otac i majka u Lozoviku.
– Nije nikada pravio probleme u selu, a pogotovo ovakve, niti je nasrtao na ljude i žene. Igrao je fudbal u lokalnom klubu Oniks, bio je dobar golman na početku karijere. Međutim, kad se pogleda njegova porodica unazad u kakvim je problemima bili i rđava genetika, nažalost to je to što se i dogodilo. Otac i preci su bili mnogo problematični. Živadin je povučen momak, baš fin u nekim situacijama. Sve nas je ovo mnogo iznenadilo, to niko nije očekivao niti mogao da predpostavi. Mogli smo da očekujemo raznorazne ,,momačke” gluposti od pijanstva, preko svađa i psovki. Ovako nešto niko nije mogao da pretpostavi da može da mu padne na pamet – kaže Todorović.
Policija i Centar za socijalni rad nekoliko puta dolazili su Lozovik i kod Živadinovih staratelja, odnosno babe i dede.
– Nikad se kod nas nešto slično nije dogodilo, bar mi živi ne pamtimo. Ovako nešto ne pamtimo u Lozoviku, kažu meštani.
Posle obavljenog pregleda u bolnici kod D.I. konstantovane su teške telesne povrede po telu. Pred istražnim sudijom Živadin se branio ćutanjem.
Prethodni tekstNAVIJAČ ZVEZDE IZBODEN NA SMRT
Sledeći tekstVUČIĆ: MOJ PRIJATELJ PALMA SLEDEĆI PUT NEĆE MOĆI DA ODBIJE DA BUDE MINISTAR!(FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime