ŠEŠELJ: DA VUČIČ I JA ZAMENIMO ULOGE, JA DA VLADAM A ON DA ROBIJA

0

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj održao je u Jagodni konvenciju koja je bila izuzetno posećena. Šešelj da su „Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić lažima odvukli članstvo iz ove stranke, ali da su laži počele da izlaze na videlo“.

„Kad me to nije ubilo, ništa me u narednih 20 godina neće ubiti. Kad sam se vratio iz Haga zatekao sam stranku u rasulu, ali brzo smo uspeli da se organizujemo. Slika iz Jagodine, puna sala, ista je svuda u Srbiji. Toislav Nikolić je zaista niko i ništa danas u Srbiji. Ima lažnu faultetsku diplomu, obogatio se, zida crkvu u rodnoj Bajčetini u kojoj živi 18 ljudi. Nikolić ne zna da se Bog ne može podmititi. Mene su izbacili iz Haga i znate šta? Nikolić bi me isporučio, i Tadić i Pajtić, svi, ali Vučič nije jer on ima kliker, shvatio je da bi to bila velika istorijska sramota za njega. Ali vest da sam formalno oslobođen, Vučiča je unakazila. Predlažem Vučiču da sada on i ja zamenim uloge, ja da vladam a on da robije“ rekao je Šešelj u Jagodini.

11

Šešelj je rekao da bi SRS bila zadovoljna kada bi osvojila 84 poslanička mandata, kako niko bez njihove saglasnosti ne bi mogao da promeni Ustav Srbije.

„Vučić po ceo dan kuka da će Srbija da propadne ako ne dobije 50 odsto. Neće Srbija da propadne, ona nije propala ni zbog velikih vladara. Srbija je vitalna. Možda mi nećemo osvojiti pobedu, ali mi ulazimu u skupštinu, to je sigurno. Hoćemo 84 poslaničkih mandata, da se bez naše saglasnosti ne možete menjati ustav. Mislite da Vučić zna kako da izađe iz krize? Naravno da ne zna. Mi u EU nemamo prijatelje, oni će podržati autonomiju muslimana u Sandžaku, otcepljenje Vojvodine. Mi hoćemo vojni savez sa Rusijom jer Rusija je naš saveznik a ne Evropa“ rekao je Šešelj.

12Dr Milovan Bojić rekao je da je Šešelj „razvalio evroamerikance u Haškom kazamatu“.

„Srbija nije Kim Džong Unova avilja“ naglasio je Bojić.

Božidar Đelić rekao je da se svake nedelje u SRS učlani jedna sala KC u Jagodini (više od 400 mesta).

„Nikada Srbiju nisu vodile veće neznalice u ekonomiji. Vučić je kao balon, kada bude probušen nestaće SNS i članstvo ove stranke kriće se po budžacima“ rekao je Đelić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime