„SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU-BORIS TADIĆ-BORISLAV STEFANOVIĆ“: NI JS NI SNS

2

„Savez za bolju Jagodinu-Boris Tadić-Borislav Stefanović“ u Jagodini čine stranke SDS, Levica Srbije i Pokret za Preokret, a predstavnici ove koalicije poručili su na današjoj konferenciji za novinare da se zalažu da sa vlasti u ovom gradu ode Jedinstvena Srbija kao i da nikako ne dođe Srpska napredna stranka.

„Priča o dve kolone je deplasirana. Biće onoliko kolona koliko lista bude bilo. Mi nismo opozicija samo JS, već i SNS. Želimo da podsetimo građane koliko se bolje živelo dok je Boris Tadić vodio državu. Danas imamo tabloidizaciju društva, strahovito siromašenje, o svemu tome govorićemo u kampanji. Počinjemo sa prikupljanjem potpisa u sredu u 15 sati u prostorijama SDS-a preko puta Sosiete ženeral banke u glavnoj ulici“ rekao je predsednik GO SDS Aleksandar Grković.

Verica Arežina ispred PZP rekla je da je Jagodini potreban preokret.

„Sa strane deluje da se u Jagodini dobro živi, ali to nije tako. Želimo da Jagodini vratimo dostojanstvo“.

Ispred stranke „Levica Srbije“ Milan Miloradović rekao je da se ova stranka zalaže da se stranačko zapošljavanje tretira kao krivično delo.

„Zalažemo se za donošenje zakona o poreklu imovine, za proveru diploma, a nikako nećemo praviti protivprirodne koalicije“.

2 KOMENTARA

  1. Najbolje je kad pocnu da pametuju i prosipaju mudrost oni,koji ne znaju ni gde je “ levo“ poput ovih „strucnjaka“.Oni se bore protiv stranackog zaposljavanja i o tome „ovaj“ prica i ima prava da zine???On je kao veoma veliki kadar poce da radi,kuku lele meni…ykud smo bre ljudi mi to posli i gde cemo da stignemo???

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime