SANITAS KLINIK – specijalistički pregledi, laboratorijske analize, lekarska uverenja

0

Ukoliko ste u potrazi za medicinskom ustanovom, u kojoj možete obaviti sve preglede i posavetovati se sa lekarima specijalistima, a živite u Jagodini, posetite „Sanitas klinik“. U ulici Kralja Petra Prvog broj 4, na prvom spratu nalazi se ova medicinska ustanova.

Pored toga što svi zainteresovani mogu pribaviti lekarska uverenja za učenike i zaposlene, kao i specijalna lekarska uverenja, dostupna je i usluga pregleda lekara specijaliste za različite oblasti.

I ne samo da pacijenti mogu zakazati online pregled kod specijaliste medicine rada i interniste, već mogu obaviti i pregled kod ginekologa, kardiologa, otorinolaringologa i ostalih specijalista.

Da ova medicinska ustanova ide u korak sa potrebama pacijenata dovoljan je dokaz to što svima nudi mogućnost da tokom pregleda izvrše i osnovne laboratorijske analize. I to sve zato što ostvaruje uspešnu saradnju sa jednom od najpoznatijih laboratorija u ovom gradu.

Dovoljno je samo da pacijenti zakažu pregled kod izabranog doktora i to na brojeve telefona 060 035 00 86 i 035 820 00 18, s tim da zakazivanje mogu izvršiti i putem mejl adrese [email protected] nakon čega će dobiti sve potrebne informacije. Svakog dana u periodu od ponedeljka do petka između 08 i 20 časova, kao i subotom od 08 do 15 sati „Sanitas klinik“ pruža pacijentima mnogobrojne usluge.

Misija koju „Sanitas klinik“ ima jeste da svim zainteresovanima olakša brigu o zdravlju!

PR tekst SANITAS KLINIK

Prethodni tekstProvalio u kuću, prebio vlasnika letvom, ukrao mu lovačku pušku i kola
Sledeći tekstPalma otvorio najsavremeniji vrtić u Jagodini: „Čovek vredi onoliko koliko iza sebe dela ostavi“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime