ĐURIČIĆ PRECRTAN!

0

Fudbaleri Jagodine danas su krenuli put Istanbula odnosno na krajnje odredište – Antaliju gde će se narednih 14 dana poripremati za prolećna iskušenja u Jelen Super ligi. U avionu će se naći ukupno 39 putnika: 12 časnova stručnog štaba i 27 fudbalera. Spisak fudbalera je odredjen posle prijatelsjke utakmice sa Slogom iz Petrovca na Mlavi. Simo Krjnić, šef stručnog štaba, odlučio je da put Antaljijne povede 27 fudbalera. Na tom spisku su novajlije: Veljko Antonijević (Sloga, Kraljevo), Uroš Nikolić (Videoton, Madjrska), Djordje Nikolić (Partizan, omladinci), četiri fudbalera filijale Tabana 1970: Aleksnadar Varjačić, Dejan Stemanković, Nikola Arsić i Mladen Stoicev kao i Nenanja Milošević, član omaldinske ekipe Jagodine. Medjutim, na spisku od 27 putnika za Antaliju nema imena iskusnog golmana Andjelka Djuričića.

krenuli na pripreme u antaliju

-Djuričić je svoj odlazak na drugi deo priprema uslovio isplatom svih zaostalih dugovanja kluba prema njemu. Nismo mogli da mu ispunimo taj zahtev jer imamo dugovanja i prema ostalim igračima. Predsednik, Goran Milanović je zato bio kategoričan u odluci da precrta sa spiska putnika Andjelka Djuričića. On ima ugovor sa Jagodinom do juna ove godine i dok fudbaleri Jagodine budu prikupljali snagu i igrali utakmice u Antaliji, on će trenirati u Jagodini, kaže Životije Jeremć, sportski direktor kluba.

Simo Krunić, šef stručnog štaba, na pripremama u Anatili imaće zato na raspolaganju samo dva golmana: Nikolu Perića, omaladinskog reprezetnativca, i Djoprđa Nikoliča, člana reprrezenaricije Srbije, fudbalera do 18 godina starosti koji je krajem prošle godine stigao iz Partizana..

Fudbaleri Jagodine će u Antaljii ostati 14 dana. Za to vreme odigraće čak 8 prijateljskih utakmica i to uglavnom sa jakim evrpskim i azijskim klubovima.

-I na ovim pripremama za protivnike imaćemo jake ekipe. Nama je cilj da vidimo u duelima sa takvim protivnicima gde smo mi. Nama rezultat na ovim utakmicama nije u prvom planu. Najvažnije je da, za razliku od nekih ranijih priprema, imamo na raspolaganju sve igrače koji će konkurisati za najbolji tim. Eventulano do promena u ekipi može doći sam ako nas neko od igrača napusti u slučaju dobre inostrane ponude. Od igrača koji idu u Antaliju formiraćemo ekipu za prolećna iskušenja, rekao nam je pred put u Beograd Simo Krunić.

Medju kandidatima za najbljmi tim su i četiri fdubalera iz filijale, Tabana 1970.

-Zaslužili su šansu. Činjenica da idu sa nama u Tursku je dokaz da na njih ozbiljno računamo.

Za vreme priprema u Antaliji Jagodina će imati osam provera.

-Već sam istakao da ćemo igrati protiv jakih protivnika. Na tim utakmicama svi igrači koji idu na drugi deo priprema dobiće priliku da igraju i pokažu u kakvoj su formi. Niko neće biti zapostavljen, ističe na kraju Simo Krunić.

Fudbaleri Jagodine će prvu proveru u Antaliji imati u nedelju kada se sataju sa Volanom iz Ukrajine.

Z.M.

U AVIONU 39 PUTNIKA

Put Trurske danas u podne iz Beograda krenuće 39 putnika iz Jagodine. To su 12 čanova stručnog štaba: Simo Krunić, Igor Bondžulić i Vlada Petrović, treneri, Vladimir Žvanović, kondicioni trener, Nebojša Kostić, trener golmana, dr Nikola Crvković, doktor, Jelena Vučković i Vladimir Veljković, fizioterapeuti, Slavko Gajin, generalni sekretar i vodja puta, Aleksandar Jelača i Dejan Milošević, novinari i Nemanja Marković, ekonom. U Antalju odlazi sledeći igrači: Nikola Perić, Djordje Nikolić, Aleksandar Živanović, Vladimir Ilić, Danijel Mihajlović, Danijel Gašić, Ivan Cvetković, Aleksandar Filipović, Sladjan Milatović, Milan Milinković, Aleksandar Cvetković, Vuk Mitošević, Dušan Martinović, Igor Ivanović, Veljko Antonijević, Milan Djurić, Mile Savković, Miloš Lepović, Vladimir Jovančić, Djordje Šušnjar, Nemanja Arsenijević, Mićo Kuzmanović, Nemanja Milošević, Aleksandar Varjačić, Nikola Arsić, Mladen Stoicev i Danijel Stemanković.

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime