SAHRANJENA PREGAŽENA MAJKA TROJE DECE

0

Dragana Milanović (29), koju je komšija Perica J. (58) pregazio „fijat puntom“ dok je s petogodišnjom ćerkom šetala trotoarom, sahranjena je juče u selu Majuru, uz kilometarsku kolonu ožalošćenih.

Nesrećna žena preminula je tri dana nakon nesreće, a iza nje su ostala deca Milica (5), Filip (8) i Mateja (9). Suprug Aleksandar kaže da je decu sklonio kod tetke i da je u prisustvu psihologa pokušao da im objasni da majku više nikad neće videti.

Deca kod tetke

– Rekao sam im da im je mama sad negde gore visoko i da ih gleda, a Milica kaže: „Moja mama je sad anđeo na nebu.“ Dogovorili smo se da ne plače i da ćemo mami svakog dana nositi cveće. Sinoć se zaplakala. Pitao sam je zašto, a odgovorila mi je da joj je upalo nešto u oko – priča drhtavim glasom nesrećni Aleksandar, koji se uz nadljudsku snagu trudio da isprati suprugu.

Kaže da Filip samo ćuti i da je sinoć dobio temperaturu, dok Mateja na momente zaplače.
– Mateja je najstariji i mnogo više razume, ali pokušava da sakrije od mlađeg brata i sestre koliko mu je teško. Trudio sam se da im na što bezbolniji način objasnim šta se dogodilo, a nakon toga samo ja znam kako mi je – priča, slomljen od bola, Aleksandar Milanović.

Uhapšen posle šest dana
IMAO VIŠE OD DVA PROMILA

Perica J. (58) iz Majura uhapšen je juče, šest dana nakon što je pregazio komšinicu Draganu. U krvi mu je izmereno više od dva promila alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a slučaj je predat u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Jagodini. Zbog izazivanja teške nesreće sa smrtnim ishodom preti mu zatvorska kazna do osam godina.

izvor Kurir

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime