SAHRANA SRĐANA ĐURIĆA U SREDU, KOMEMORACIJA U UTORAK

0

Komemoracija povodom smrti uglednog novinara, Srdjana Đurića (45) biće održana u utorak u 14h u Skupštini grada Beograda. Sahrana je u sredu na Centralnom groblju, opelo počinje u 13.30h.

Tokom višegodišnje novinarske karijere bio je urednik spoljnopolitičkog programa Studija B, glavni i odgovorni urednik RTV BK Telekom, glavni i odgovorni urednik TV Avala, zamenik glavnog i odgovornog urednika Novinske agencije FoNet, autor rubrike “Globus” u nedeljniku Nin, saradnik nekoliko medija sa prostora bivše Jugoslavije.

Izveštavao je sa pregovora o bivšoj Jugoslaviji iz sedišta UN u Ženevi i Njujorku, sa Londonske mirovne konferencije, sa potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, uradio više intervjua sa zvaničnicima UN, izveštavao je iz Moskve i intervjuisao vodeće ruske političare.

Bio je šef Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije i savetnik za medije Predsednika Vlade Srbije. Osnivač agencije za Public Relations i Media Consulting Olaf & McAteer koja je ekskluzivni zastupnik Ketchuma za Srbiju.
Predavao je Politički PR na Fakultetu za medije i komunikacije.
Autor je knjige priča “Helikopter mog ćaleta”.
Prethodni tekstI OVO JE JAGODINA: MIMI ORO GOLA (FOTO)
Sledeći tekstŽENA SE UBILA ZBOG NASILJA, SAD MUŽ TROŠI NJENU PENZIJU, A DECU JE IZBACIO IZ KUĆE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime