S 2,09 PROMILA VOZIO AUTO PUTEM U SUPROTNOM SMERU

1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih Jagodini uhapsili su M. S. (1991) iz Surdulice osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu vozeći u suprotnom smeru.

On se sumnjiči da je upravljajući „mercedesom“ na auto-putu kod Paraćina, u suprotnom smeru, udario u vozilo „tojota“ koji je vozio pedesetpetogodišnji muškarac.

Oba vozača su zadobila lake telesne povrede.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je osumnjičeni imao 2,09 promila alkohola u organizmu.

Osumnjičenom je, po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, određeno zadržavanje radi istrežnjenja nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

FOTO BOJANA ZIMONJIĆ JELISAVAC


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime