RODITELJI ZABRINUTI ZA SIGURNOST DECE U ŠKOLI U MAJURU

0

Majka deteta koje pohađa osnovnu školu u Majuru kod Jagodine obratila se redakciji Infocentrale sa molbom da apelujemo na nadležne da se postavi zaštita na bunaru u dvorištu ove škole.

„Bila bih Vam zahvalna kada bi ove fotografije podelili da vidi Jagodina i okolna sela… U dvorištu osnovne škole u Majuru postoji bunar, ne znam koje dubine, ali je jezivo…Letvice odvaljene, bunar otvoren… Iako sam više puta rekla domaru da to nekako reše, problem je i dalje isti.. Ako možete Vi javno da apelujete da dopre do nekog nadležnog da se ovo reši dok neko nije upao u njega“ napisala je ona i zamolila da ostane anonimna. 

U poslednje vreme veliki broj različitih žalbi stiže na mejl Infocentrale. Žalbe gradjana Jagodine sve teže, sudeći po mejlovima koje dobijamo, stižu do „nadležnih“ pa su novinari jedina nada da će neki problem biti rešen. Ne postoje javne rasprave ni u gradskim ni u seoskim područjima pa gradjani nemaju kome da izlože svoj problem ali nema ni organizacije da gradjani sami rešavaju bar manje probleme za koje nije potrebno angažovanje gradske uprave.

 


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime