Roditelji djaka OŠ „Rada Miljković“ peticijom protiv odluke direktorke

1

Roditelji djaka OŠ „Rada Miljković“ potpisuju online peticiju da deca u ovoj školi pohadjaju nastavu svakodnevno. Trenutno prema odluci rukovodstva škole deca su jednog dana na nastavi u školi a drugog dana imaju online nastavu.

„Nakon svih razgovora i molbi nas roditelja sa upravom škole, da deca u školi „Rada Miljković“ pohađaju nastavu u školi SVAKODNEVNO kao i u svim ostalim gradskim školama odgovor uprave je ostao isti – nije moguće. Iako smo dali dva predloga:

1. Da se nastava 5. razreda prebaci za pre podne jer tada ima 5 praznih učionica
2. Da se kabineti za informatiku upotrebe za izvođenje nastave,
uprava je odbijala da reorganizuje rad.

S’ obzirom da đaci svih drugih škola u gradu pohađaju nastavu u školi SVAKODNEVNO, nivo znanja a i uspeh na prijemnom ispitu za đake 8. razreda naše škole će biti daleko slabiji. Osim toga većina roditelja sada privatno angažuje nastavnike i plaća časove iz raznih predmeta jer se online časovima ne postiže dovoljan nivo znanja.

Ova peticija je poslednji pokušaj kojim bi primorali upravu škole na reorganizaciju nastave za đake oš „Rada Miljković“ navode roditelji u peticiji. 

Direktorka škole Sanja Pribaković, kažu roditelji oglušila se o sve njihove „molbe i zahteve“ mada još uvek nije jasno zbog čega je direktorka donela odluku da djaci jednog dana pohadjaju nastavu, a drugog da nastavu prate online. Roditelji najavljuju žalbu Ministarstvu prosvete. 

Prethodni tekstKod B zgrada napad na žensku osobu
Sledeći tekstOdbornici uz Paunovića formirali dve odborničke grupe

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime