RASTE BROJ POZITIVNIH

0

Na teritoriji Pomoravskog okruga u protekle dve nedelje ukupno je uzorkovano 259 briseva od kojih je na prisustvo virusa Sars-Cov-2 testirano 192 osobe. Pozitivno je 80 osoba, negativan nalaz ima 112 osoba, dok se za 67 lica rezultati tek očekuju.

Najviše testiranih lica je iz Jagodine – uzorkovano je 100 briseva, od 73 testiranih, pozitivnih je 30, negativnih 43, dok se za 27 osobe čekaju rezultati.

U Ćupriji je u istom periodu uzeto 67 uzoraka, testirano 46 osoba, pri čemu ima 20 pozitivnih, 26 negativnih, a za 21 lice se rezultati tek očekuju.

U Paraćinu su na prisustvo koronavirusa uzeta 55 uzorka, testirane su 43 osobe, od toga je pozitivan nalaz imalo 15 lica, a rezultati se čekaju za još 12 testiranih.

U Svilajncu su brisevi uzeti od 20 lica, testirano je 18 lica, a polovina je pozitivna na koronavirus. Za dve osobe se rezultati očekuju.

U Despotovcu su od 4 lica uzeti brisevi, testirano jedno lice kod kog nije potvrđeno prisustvo virusa, a rezultati još troje uzorkovanih se tek očekuju.

U Rekovcu je uzorkovano 13 briseva, testirano 11 osoba a kod šest slučajeva zabeleženo je prisustvo korona virusa. Za dve osobe rezultati još uvek nisu poznati.

Prethodni tekstPREMINUO DŽO BAGERISTA
Sledeći tekstDAČIĆ: PRIČAO SAM PROTIV DEMONSTRANATA, A ISPADA DA SAM KALKULISAO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime