Rafting Tarom – Početak rafting sezone 2023. 

0

Sezona u Rafting Centru Drina-Tara zvanično je otvorena! Prve veće grupe gostiju, naših dragih prijatelja iz svih zemalja regiona, pa i sveta, očekujemo već polovinom meseca marta. I ove godine, za one sa najvećom adrenalinskom željom, organizujemo Vaskršnji i Prvomajski rafting. Prolećni rafting rijekom Tarom je adrenalinska avantura za nezaborav! Kada se tope snegovi sa Durmitora i okolnih planina, podignu nivo Tare i Drine na maksimum, a naši gosti – rafteri, jašu na talasima visokim po nekoliko metara. Neponovljiv doživljaj i dan koji se pamti celog života. 

Pored ovih izazova, za naše prijatelje koji su za malo mirniju varijantu, organizujemo izlete u prirodu, hiking, a sam boravak u našem rafting centru je poseban užitak. Sa terasom nad samom rekom i njenom divljom ljepotom, pogledom koji opija gde god se okrenete, uživaju i oni koji konstantno borave u tom ambijentu. Lepote se oči ne mogu nagledati. 

Pripremili smo popuste za prolećni rafting u aprilu i maju

Izvanredne aranžmane za rafting Tarom i sve naše druge aktivnosti u prirodi, sa nižom cijenom radnim danima, pripremili smo za sve naše goste. 

Da li ste bili na planini Zelengori? Ko nije bio, teško da može znati šta je iskonska lepota, a onaj koji je bio, obavezno dolazi ponovo. Organizujemo izlete na ovaj planinski biser Balkana na kome možete sa društvom obilaziti brojna jezera, a to je pravi i najbolji  beg od gradske vreve, užurbanosti I gužve. Mnogi kažu da su na vrhovima Zelengore spoznali sebe, drugi, opet, da su tek tu upoznali prirodu, njen značaj, lepotu i veličanstvenost, a veliki broj njih sanja da se u toj ušuškanosti tišine i divljine nastani u nekoj kolibici. Mi organizujemo izlete, ali po vašoj želji i potrebama. Što zamislite – mi ćemo vam ostvariti. 

Kao novina ove sezone, na našem zvaničnom sajtu Rafting Centra Drina-Tara objavljujemo redovne, sezonske popuste i promo pakete za naše najpopularnije aranžmane. Ove popuste i akcije pažljivo kreiramo, upravo osluškujući želje naših gostiju.

Najbolji smestaj kad je u pitanju rafting na Tari

Celi naš kompleks bungalova se nalazi na samoj obali reke, sa pristaništem za čamce u središnjem delu kampa, što je perfektna pozicija za sve rafting ture i sve druge naše aktivnosti u prirodi.

Ove godine, obnovljeni smeštajni kapaciteti, novi LUX bungalovi i apartmani, renovirana terasa, ali nešto ćemo sačuvati i kao iznenađenje. Sve potrebe za savremenog čoveka su tu. Izolovani od svega, a u centru svega!

Tradicionalni specijaliteti u Rafting Centru Drina-Tara

A tek kuhinja! Ovde zaboravite na dijetu. Pored tradicionalnih jela pripremanih na stari način, ispod sača i u pećima kakve više ne postoje, tu su i novi specijaliteti. “Na čistom vazduhu bolje se jede”, kaže poslovica, a mi kažemo “Kod nas se najbolje jede, a i vazduh je čist!” Nismo zaboravili ni vegane i vegetarijance, kao i naše goste koji jedu hranu bez glutena, jednostavno, imamo sve za sve!

I serviranje hrane je posebno, na dugim platama, bez posebnih porcija, kod nas se jede kao na slavi! 

Poseban način serviranja obroka od kojih zastaje dah, sa tradicionalnim specijalitetima sa ovog podneblja, pravi su izazov i za iskonske germane i ljubitelje dobrog zalogaja.

Ove sezone jos jači akcenat stavljamo na kvalitet hrane 

Cijelu zimu smo pripremali domaći prsut, slaninu, domaću suvu jarčevinu i ovciju stelju, domaće kobasice i vrhunski kulen. Sve to garantuje uživanje u tradicionalnoj kuhinji kakvo nigde drugo ne možete doživjeti. Svako jutro se iz planinskih sela dopremaju sveži mladi janjci, od domaćina kupujemo domaće svinje, hranjene zdravom prirodnom hranom, junetinu, teletinu, stari skorup/kajmak, sireve…

Najbolji provod je na raftingu!

Večernji provod u našem rafting centru je, po ocenama naših gostiju, jedan od najboljih u regionu. Nakon raftinga, izleta, vožnje kvadovima, šetnje po prirodi… uveče vas čekaju žurke, bolje od svih na kojima ste bili. Nekada gostuju najbolje regionalne zvezde, a ponekad, po želji gostiju, podesimo intimniju atmosferu, za druženje uz vatru i laganu muziku. Tu se sklapaju nova prijateljstva, koja se svake godine samo učvršćuju. Čitav kompleks Rafting Centar Drina-Tara je smješten na samoj obali reke, pa se žubor vode savršeno uklapa u ambijent u kampu. 

Restoran je na tri nivoa, sa velikim terasama koje se nadvijaju nad reku. Ove terase iznad same vode su već sada prepoznatljiv landmark u regionu, kao mesto gdje se dešavaju najbolje žurke. A upravo mnogo iznenađenja za naše goste u novoj rafting sezoni 2023 prirpemamo u restoranu i na našim terasama iznad reke…

Nikada ne propuštamo priliko da napomenemo da su vikend aranžmani (petak i subota noć) prilagođeniji za naše goste koji žele da se dobro provedu na večernjim žurkama sa živom svirkom, a da su aranžmani ostalim (radnim) danima sa mirnijom atmosferom uveče, savršeni za one koji žele da uživaju u odmoru u prirodi, uz reku.To svakako ne znači da i drugim danima nema muzike uveče u našem restoranu i na našim terasama. 🙂

Za novu sezonu smo kupili i veliku količinu vrhunske opreme za rafting, za sve vremenake uslove. Sva oprema je izrađena po Evropskim standardima.  Kompletnu opremu naši gosti dobijaju na korištenje potpuno besplatno.

Jedini puni smisao izraza “napuniti baterije” moguće je ostvariti ovde, kod nas i zato – rezervišite već sada svoju adrenalnisku avanturu i najbolji provod ovog proleća! Dobro nam došli!    

Prethodni tekstPalma: Izjava Baste ne znači ništa, to ne da nije atomska bomba kako mediji prikazuju, to nije ni petarda
Sledeći tekstVučić: Nisam potpisao, jer neću da pravim pravne sporazume sa Kosovom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime